OVO JE SNEŽANA KOJU JE UBIO BIVŠI PARTNER ISPRED KAFANE! Detalji svirepog ubistva kod Titela (FOTO)
Snežana, Foto: Printscreen/Facebook

zločin

OVO JE SNEŽANA KOJU JE UBIO BIVŠI PARTNER ISPRED KAFANE! Detalji svirepog ubistva kod Titela (FOTO)

Pogođena je u levu stranu grudi i na licu mesta je preminula. Inače, oštećena je nekada bila u vezi sa ubicom, ali su to na miran način prekinuli

Objavljeno:

Snežanu P. (59) iz vatrenog oružja ubio je Petar B. (60) iz Loka, kod Titela, njen bivši partner. Kako nezvanično saznajemo, nesrećna žena radila je kao konobarica u lokalnoj kafani u Loku. Zločin se dogodio u petak, oko 21.30 časova.

- U kafani je bilo gostiju, a osumnjičeni Petar je sa svima ulazio u sukob i bio je pod dejstvom alkohola. Sve goste je provocirao. U jednom trenutku, sa jednim gostom je ušao i u fizički obračun. Izašli su ispred kafane i tamo nastavili da se tuku - navodi izvor Kurira.

Prema navodima izvora ovog lista, Snežana se umešala u njihovu raspravu i gosta, inače svog sadašnjeg partnera, pokušala da vrati u lokal.

Kako nam je ispričala meštanka sela Lok, Petar, koga svi u selu znaju kao Peru, otišao je besan do svoje kuće po pištolj, nekako uspeo da namami bivšu partnerku da izađe ispred kafane, a onda pucao u nju.

Snežana P.
foto: Društvene mreže

Pogođena je u levu stranu grudi i na licu mesta je preminula. Inače, oštećena je nekada bila u vezi sa ubicom, ali su to na miran način prekinuli.

Ubica je tada bacio pištolj i pobegao iz kafane. Policija ga je pronašla na ulici, na autobuskim stajalištu i uhapsila.

- Pretresom stana osumnjičenog pronašli su manju količinu municije, 25 metaka , zbog čega će podneti i krivičnu prijavu za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija - dodaje naš sagovornik.

Inače, Snežana je majka dve ćerke i sina, a ima i unuku. Petru B. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo ubistvo.

Bonus video:

00:24

JEZIVI DETALJI UBISTVA U KAFANI KOD TITELA: Nesrećna žena radila kao konobarica, na licu mesta ostala mrtva

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.