"UBIĆEMO TI OCA, MAJKU, ŽENU I DETE": Ovako su zelenaši pretili žrtvi iz Beograda!
Hapšenje, Foto: MUP

STRAŠNO

"UBIĆEMO TI OCA, MAJKU, ŽENU I DETE": Ovako su zelenaši pretili žrtvi iz Beograda!

Prema rečima oštećenog, uhapšeni su se predstavljali kao navijači "Delije" i tvrdili mu da će mu napraviti od života pakao. To su govorili i za njegovu porodicu

Objavljeno:

Beogradska policija uhapsila je Milana V. (38), Boru Ć. (29) i Aleksandra T. (30) zbog iznude i pretnji muškarcu iz Beograda, a u trenutku hapšenja policija je kod njih pronašla oko pola kilograma kokaina.

Trojici muškaraca određen je pritvor do 30 dana, a na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu branili su se ćutanjem.

- Muškarac iz Beograda je od Milana V. u oktobru prošle godine na zajam uzeo 11.000 evra i tada dogovorili kamatu 25 odsto mesečno. Uhapšena trojka mu je uvećavala kamatu od 100 do 400 evra za svaki dan kašnjenja. Kada je oštećeni isplatio 20.000 evra, tada su mu zatražili još 20.000 evra. Od tog dana počeli su da mu prete kidnapovanjem brata, ubistvom majke, supruge i deteta. Rekli su mu da će njega ostaviti za kraj - objašnjava sagovornik blizak istrazi.

1 / 5 Foto: MUP

Prema rečima oštećenog, uhapšeni su se predstavljali kao navijači "Delije" i tvrdili mu da će mu napraviti od života pakao. To su govorili i za njegovu porodicu. U strahu za svoj život žrtva zelenaša davao je koliko god novca je imao.

- Uhapšena trojka od nesrećnog čoveka tražila je da proda stan i isplati ih od tog novca. Oni su se stalno vozili oko njegove kuće i tako mu davali do znanja da prate celu njegovu porodicu - kaže naš izvor.

Podsećanja radi, osumnjičeni su uhapšeni nakon primopredaje novca u vrednosti 550.000 dinara od jednog oštećenog.

Policija je prilikom pretresa stana jednog od osumnjičenih pronašla torbu sa oko 585 grama kokaina, kao i opremu za precizno merenje, prepakivanje i pakovanje u manje količine radi, kako se sumnja, dalje prodaje.

Bonus video:

01:32

Hapšenje pedofila

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.