"KADA JE VIDEO POLICIJU, POČEO JE DA JE UBADA": Očevidac otkrio detalje KRVAVOG NASILJA u Nišu!
Ilustracija, Foto: Tanjug

užas

"KADA JE VIDEO POLICIJU, POČEO JE DA JE UBADA": Očevidac otkrio detalje KRVAVOG NASILJA u Nišu!

D.R. je uhapšen neposredno nakon oncidenta, a tridesetsedmogodišnja žena je sa povredama prevezena u Klinički centar Niš

Objavljeno:

D.R. (36) iz okoline Doljevca, koji je uhapšen sinoć nakon što je nožem izbo nevenčanu suprugu R.A. (37), pre nedelju dana izašao je iz zatvora u kojem je bio zbog kršenja mere zabrane prilaska nevenčanoj ženi.

– On je prošle nedelje izašao iz pritvora koji mu je određen jer nije poštovao meru zabrane prilaska i komuniciranja sa nevenčanom ženom. Sinoć je došao i počeli su da se svađaju, nakon čega je on potegao nož i izbo je tri puta – kaže izvor.

D.R. je uhapšen neposredno nakon oncidenta, a tridesetsedmogodišnja žena je sa povredama prevezena u Klinički centar Niš.

– Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu – saopštila je policija.

– Ona mu je postavila da jede, a on je počeo da je udara pesnicom – opisao je očevidac sukob među supružnicima.

– Pozvali smo pomoć, svi smo došli tu i smirio se. Pitao je da li smo zvali policiju, rekli smo da jesmo, a on je rekao “dobro”, ponašao se kao da je sve u redu.

1 / 5 Foto: Nenad Kostić

Kada je video policiju, počeo je da je ubada.

– Tad je pala na zemlju – opisao je očevidac i objasnio šta je bio ozrok sukoba.

– On je bio pijan, a njihova mala kćerka je nešto uradila i njega je razljutilo to što je ona rekla zbog toga nešto devojčici, pitao je “šta si joj rekla?” i počeo je da je tuče zbog malecke.

Kako je naveo, svađe među njima su česte.

– Svađaju se i inače kada on popije – kaže.

Zajedno imaju osmoro dece

Kako pričaju rođaci R.A. i D.R. imaju osmoro dece. Neka su smeštena u hraniteljske porodice, jedna ćerka im je udata, a jedna maloletna devojčica živi kod njih.

Osumnjičeni D.R. je inače rodom iz Aleksinca.

– Oni 20 godina žive zajedno. Ne rade, nemaju stalne poslove. D.R. se promeni i postane nasilan kad popije. Mnogo su se svađali i ranije – rekla je kratko sestra izbodene žene.

Izbodena žena u bolnici

Izbodena žena R.A. (37) zadobila je ubodnu ranu grudnog koša.

– Pacijentkinja je noć provela u opservaciji UC. Pregledana od strane grudnog hirurga. Trenutno na odeljenju opservacije UC na posmatranju. Svesna je, komunikativna i stabilnih vitalnih parametara – kažu u KC Niš.

Bonus video:

00:15

Tuča kod Meka na Vidikovcu

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.