KO JE LJUBIŠA VASIĆ KOJI JE PODVODIO DEVOJKE U SMEDEREVU? Bio je hapšen i pre 20 godina, tek da mu čujete nadimak
Ljubiša Vasić, Foto: Društvene mreže

ŠOK

KO JE LJUBIŠA VASIĆ KOJI JE PODVODIO DEVOJKE U SMEDEREVU? Bio je hapšen i pre 20 godina, tek da mu čujete nadimak

Za Ljubišu Vasića javnost je prvi put čula 2002. godine, kada je hapšen zbog podvođenja devojaka u istom lokalu

Objavljeno:

Ljubiša Vasić (55) iz Smedereva, vlasnik varijete bara „Nina” u Mihajlovcu, uhapšen je juče zbog trgovine ljudima. Osim Vasića, koji je široj javnosti poznat od pre desetak godina, kada je takođe bio hapšen zbog organizovanja prostitucije, ovaj put je priveden i konobar koji je radio u ovom klubu Jovica J. (62).

Ljubiši i Jovici na teret se stavlja da su zloupotrebom teških prilika držali i navodili na prostituciju više žena, a policija je od osumnjičenih oduzela novac u iznosu od 230.000 dinara koji je, kako se sumnja, stečen podvođenjem.

TAJNE SOBE I TASTERI ZA UZBUNU

– U samom klubu su zatečeni vlasnik lokala Vasić i konobar, a u sobama do kojih se dolazilo tajnim prolazom, vešto maskiranim iza ogledala pored ženskog toaleta, na delu su uhvaćene tri ženske osobe, kao i dva muškarca koji su bili mušterije – navodi izvor.

Kako se saznaje, u svakoj sobi na krevetu postojao je taster za slučaj opasnosti, kao i veza interfonom sa šankom, gde je konobar merio vreme koje je žena provodila s mušterijom. Uloga konobara, kako se nezvanično saznajem, bila je i da poveže goste s devojkama i vodi evidenciju o piću koje se popilo, piše Objektiv.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

– On je bio i obezbeđenje devojaka, a postojao je i „dil” da se devojkama odnosi običan sok kad naruče skupe koktele – navodi naš sagovornik, dodajući da su, navodno, na saslušanju pred Višim tužilaštvom i Vasić i njegov konobar sve negirali i ponavljali da nemaju veze s prostitucijom. Prilikom pretresa u podrumu lokala pronađena je i teretana, na čijim je zidovima 16 monitora povezanih sa video-nadzorom. Preko njih je Vasić pratio sve što se dešava u noćnom klubu, a nezvanično saznajemo da je pronađena i knjiga sa evidencijom o pružanju seksualnih usluga.

HAPŠENJE PRE 20 GODINA

Za Ljubišu Vasića javnost je prvi put čula 2002. godine, kada je hapšen zbog podvođenja devojaka u istom lokalu.

– Vasić ima upečatljivu frizuru od mladih dana, loknaste šiške preko lica, zbog čega je dobio nadimak „prva frizura Srbije”. Spekulisalo se da je dnevno od podvođenja zarađivao 500 evra – navodi sagovornik, dodajući da je Vasić već dva puta bio osuđivan zbog posredovanja u prostituciji.

Javna tajna je u Smederevu da se Vasić već godinama unosno bavi organizovanjem prostitucije u svom lokalu.

– Noćni bar u Mihajlovcu, sav u mermeru, opremljen je luksuznim nameštajem, a poznat je kao mesto gde se klijenti mogu da dobiju seksualne usluge od pola sata za 90 evra i od sat za 120. Nekada su kod Vasića uglavnom radile Ruskinje i Moldavke, dok su sada sve više angažovane devojke iz Srbije – navodi sagovornik našeg lista.

Bonus video:

00:31

Hapšenje dvojice osumnjičenih za ubistvo Branislava Penčića u Obrenovcu

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.