KARAMBOL NA ULICAMA NOVOG SADA TOKOM VIKENDA! Saobraćajci isključili sa puta njih 487
ilustracija, Foto: MUP

ŠOK

KARAMBOL NA ULICAMA NOVOG SADA TOKOM VIKENDA! Saobraćajci isključili sa puta njih 487

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 16 saobraćajnih nezgoda, u kojima je osam lica zadobilo lake telesne povrede

Objavljeno:

Policijska uprava u Novom Sadu je, u periodu od 1. do 3. aprila, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 487 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima

U periodu od 1. do 3. aprila, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 27 saobraćajnih nezgoda, u kojima su dve osobe teško, a 12 je lakše povređeno.

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 16 saobraćajnih nezgoda, u kojima je osam lica zadobilo lake telesne povrede.

Policijska uprava u Novom Sadu je, u periodu od 1. do 3. aprila, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 487 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 45 vozača i 11 vozila, a zadržano je 12 vozača, od kojih 9 zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a trojica zbog ponavljanja prekršaja.

Među zadržanima zbog vožnje pod dejstvom alkohola, jedan vozač tereti se i za nasilničku vožnju, jer je u Bačkoj Palanci vozio bicikl sa više od 2 promila alkohola u organizmu. Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.