ŽITELJI GORNJEG MILANOVCA JUTROS ZATEKLI JEZIV PRIZOR: Žena morala da skoči KROZ PROZOR zbog jake EKSPLOZIJE (FOTO)
Vatrogasci / Ilustracija, Foto: RINA

požar u gornjem milanovcu

ŽITELJI GORNJEG MILANOVCA JUTROS ZATEKLI JEZIV PRIZOR: Žena morala da skoči KROZ PROZOR zbog jake EKSPLOZIJE (FOTO)

Šteta na stambenom objektu je totalna, a nadležne ekipe utvrdiće sve okolnosti koje su dovele do ovog incidenta u kom nije bilo ljudskih žrtava

Objavljeno:

Tokom ranih jutarnjih satim u centralnoj gradskoj ulici u Gornjem Milanovcu, došlo je jake eksplozije koja se prešla u požar u jednom stambenom objektu.

"Čuli smo jaku detonaciju, koja je sve stanare probudila, kada smo izašli na vrata videli smo ogromnu vatru koja je gutala ceo objekat. Videli smo komšinicu kako iskače kroz prozor i srećom je uspela da se spasi od vatrene stihije. Hitna pomoć ju je zbrinula u u bolnicu. Tokom noći čuli smo još dve manje detonacije, zbog kojih nismo mogli spavati celu noć. Od siline detonacije izleteli su svi prozori na kući, veći deo crepova i krovne konstrukcije. Oštećen je i deo gornje ivice zida na koji je kuća naslonjena, odakle su cigle pale na suprotnu stranu", kazali su stanari obližnje zgrade za RINU.

žitelje Gornjeg Milanovca probudio ogroman požar
žitelje Gornjeg Milanovca probudio ogroman požarfoto: RINA

Šteta na stambenom objektu je totalna, a nadležne ekipe utvrdiće sve okolnosti koje su dovele do ovog incidenta u kom nije bilo ljudskih žrtava.

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.