NISU ŽELELI DA NAPUSTE ZGRADU: Policija uzela izjave od osoba koje su ušle u RTS
Zgrada RTS-a, Foto: Google Street View

nisu zadržani u pritvoru

NISU ŽELELI DA NAPUSTE ZGRADU: Policija uzela izjave od osoba koje su ušle u RTS

Na snimku se vide pripadnici beogradske policije u zgradi RTS-a, a u pozadini se čuje kako članovi organizacije "Dostojni Srbije" pevaju

Objavljeno:

Članovi organizacije "Dostojni Srbije" koji su, navodno nezadovoljni radom RTS-a ušli u zgradu televizije pre nekoliko dana dali su izjave u policiji i nisu zadržani u pritvoru.

- Od svih lica koja su zatečena na licu mesta policijski službenici su uzeli izjave, pribavili video snimke, pa će Prvom osnovnom tužilaštvu dostaviti detaljan izveštaj, a tužilaštvo će nakon razmatranja prikupljenih obaveštenja doneti odluku da li se i u radnjama kojih lica stiču elementi krivičnog dela ili prekršaja. U Prvo osnovno javno zužilaštvo tek treba da stigne prijava, niko nije zadržan u pritvoru, a prijava stiže redovnim putem - rečeno je za Telegraf.

Na snimku se vide pripadnici beogradske policije u zgradi RTS-a, a u pozadini se čuje kako članovi organizacije "Dostojni Srbije" pevaju.

- To su osobe koje su htele da predaju nešto na pisarnici RTS-a. Pisarnica radi do 15 časova, a oni su ostali unutra nakon radnog vremena, i nisu želeli da izađu. Policija je dobila poziv od obezbeđenja - potvrđeno je za Telegraf.rs iz MUP-a.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.