DETALJI SVIREPOG POKUŠAJA UBISTVA NA ZVEZDARI: Lekari se bore za život žene koju je muž ranio SEKIROM! (FOTO)
Kuća porodice P. na Zvezdari, Foto: Kurir/Nenad Kostić

HOROR NA ZVEZDARI

DETALJI SVIREPOG POKUŠAJA UBISTVA NA ZVEZDARI: Lekari se bore za život žene koju je muž ranio SEKIROM! (FOTO)

Komšije su pozvale Hitnu pomoć i policiju, a Goran P. je u tom trenutku pokušuao da se obesi ispred kuće, i u toj nameri sprečio ga je jedan komšija

Objavljeno:

Sanja P. (48) koju je muž Goran P. (54) pokušao da ubije sekirom, a potom pokušao da se obesi, na Zvezdari u dosta je teškom stanju i lekari se bore za njen život.

Kako nezvanično saznaje "Blic" povrede koje je zadobila su dosta teške.

- Nesrećna žena koju je muž pokušao da ubije sekirom je bila svesna i komunikativna kada je preuzela Hitna pomoć, međutim zadobila je teške povrede glave. Lekari rade sve što je u njihovoj moći da je spasu - rekao je izvor Informera upoznat sa stanjem nesrećne žene.

Podsetimo, napad se dogodio u petak ujutru.

Goran P. je ženu udario sekirom, a potom je otišao da se obesi. Njega je kako smo ranije pisali u poslednjem trenutku spasio komšija kog je njihova ćerka zvala u pomoć.

Porodica teško povređene žene za "Blic" je ispričala da je Goran i ranije bio nasilan nad suprugom, ali da nisu ni pomislili da može ovako nešto da se dogodi.

1 / 4 Foto: Kurir/Nenad Kostić

Podsetimo, napad se dogodio u danu kada su se vratili sa suda gde su bili jer je Sanja ranije podnela krivičnu prijavu protiv supruga zbog nasilja u porodici. Kada su se vratili sa suda, on je uzeo sekiru i njom napao suprugu pred maloletnom decom.

Preplašena ćerka otrčala je kod komšija i molila ih za pomoć: "Ubio mi je majku!", vikala je devojčica, kako je za "Blic" ispričala komšinica.

A nekoliko sekundi kasnije u dvorište kod komšija došla je i teško povređena žena, sva u krvi i molila je za pomoć.

Komšije su pozvale Hitnu pomoć i policiju, a Goran P. je u tom trenutku pokušuao da se obesi ispred kuće, i u toj nameri sprečio ga je jedan komšija.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.