"NASILNIK SE SLOBODNO ŠETA DOK MOJ SIN LEŽI U BOLNICI": Ogorčena porodica Kristijana (17) koji je brutalno pretučen
Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

STRAŠNO

"NASILNIK SE SLOBODNO ŠETA DOK MOJ SIN LEŽI U BOLNICI": Ogorčena porodica Kristijana (17) koji je brutalno pretučen

Prema njegovim rečima, u nadležnom tužilaštvu i policiji nisu, kako mu se čini, dovoljno zainteresovani da reše slučaj

Objavljeno:

Dok moj sin leži u bolnici sa slomljenom vilicom, nasilnik koji mu je to napravio se šeta slobodno, kaže Predrag Stanković iz Paraćina, otac Kristijana (17) kog je 4. marta ispred dvorišta Mašinsko-elektrotehničke škole u tom gradu za vreme odmora pretukao V. P. (22).

- Jendom ili dva puta, koliko ga je udario, ne znam. On je od udarca izgubio svest, njegovi drugari su me pozvali - ponavlja Predrag šta se dešavalo tog dana.

Kristijan je od udarca zadobio višestruki prelom vilice i operisan je dva puta.

- Prvom operacijom nije moglo sve da se reši, prebačen je u nišku bolnicu, tamo je operisan opet. Vilica mu je povezana žicama, pločicama, šrafovima... - navodi mladićev otac i dodaje:

"Totalna anestezija, teška operacija, veliki bolovi koje trpi, a za onog ko mu je to učinio izgleda nema kazne i pravde."

1 / 5 Foto: Nenad Kostić

Prema njegovim rečima, iako mu je u policiji rečeno da će V. P. biti priveden to se nije dogodilo.

- I dok moj sin leži dve nedelje u bolnici, nasilnik se slobodno šeta, juče je viđen u kladionici. Kao da se ništa nije desilo - tvrdi ozlojeđeni muškarac.

Prema njegovim rečima, u nadležnom tužilaštvu i policiji nisu, kako mu se čini, dovoljno zainteresovani da reše slučaj.

- Ne tražim nikakvu milostinju ili da neko bude na mojoj strani, tražim pravdu i da se skloni sa ulice neko ko predstavlja opasnost, a jasno je da on to predstavlja, jer juče je bio moj sin, a sutra može biti bilo ko - rekao je ranije za "Blic" Predrag i dodao da se nada da će do sinovljenog izlaska iz bolnice sve biti rešeno, ali da njegova porodica ne živi mirno otkako se incident dogodio:

“Imam i ćerku, ona svaki dan ide da radi, putuje autobusom i plašim se i za nju. A on nije dečko koji preti, on dođe i uradi šta je zamislio. Zbog bezbednosti svoje dece moram ovo da isteram, jer je njemu ovo više puta prolazilo, završavano mu je i evo dokle je to dovelo.”

Zbog sumnje da je počinio krivično delo teška telesna povreda policija u Jagodini je saopštila da će protiv V. P. biti podignuta krivična prijava, a po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva.

Bonus video:

00:15

Tuča kod Meka na Vidikovcu

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.