ZAKAZANO SUĐENJE RADOJU ZVICERU! Kavčanca nema ni na mapi, u srpski grad na suđenje dolazi samo advokat
Radoje Zvicer, Foto: detective-info.com.ua/Kurir

NASTAVLJA SE

ZAKAZANO SUĐENJE RADOJU ZVICERU! Kavčanca nema ni na mapi, u srpski grad na suđenje dolazi samo advokat

Prema nezvaničnim informacijama, poternica za Zvicerom je raspisana ubzro posle hapšenja Belivukove kriminalne grupe u februaru prošle godine. Njegovo ime ne nalazi se na optužnici protiv te kriminalne grupe

Objavljeno:

Suđenje navodnom vođi „kavačkog klana” Radoju Zviceru u Posebnom odjeljenju za suzbijanje korupcije Višeg suda u Novom Sadu biće nastavljeno 8. aprila, piše crnogorska Borba. Kako navodi ovaj portal, Zvicerov advokat zatražio je da se upozna sa sadržajem optužnog akta, s ozbirom na to da je rešenjem suda 1. marta određen za branioca.

Optužni predlog Radoja Zvicera tereti za navođenje na overu neistinitog sadržaja i falsifikovanje isprave.

Zviceru će se suditi u odsustvu, s ozbirom na to da je on u bekstvu. Radoje Zvicer, podsetimo, označen je kao vođa “kavačkog klana” i blizak saradnik Veljka Belivuka koji je u pritvoru zbog optužbi da je formirao kriminalnu grupu, koja je brutalno ubila najmanje petoro ljudi.

Prema nezvaničnim informacijama, poternica za Zvicerom je raspisana ubzro posle hapšenja Belivukove kriminalne grupe u februaru prošle godine. Njegovo ime ne nalazi se na optužnici protiv te kriminalne grupe.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.