SUĐENJE VRANJANCU OSUMNJIČENOM ZA PEDOFILIJU: Devojčica saslušana u posebnoj prostoriji s video-linkom
Foto: Facebook, Facebook/Nenad Stevanović

Nastavljeno iznošenje dokaza

SUĐENJE VRANJANCU OSUMNJIČENOM ZA PEDOFILIJU: Devojčica saslušana u posebnoj prostoriji s video-linkom

Prema rečima portparola Osnovnog suda u Vranju, Aleksandre Tošić Arsić nastavak dokaznog postupka zakazan je za 23. januar u 10. časova
Objavljeno: 11:52h

Suđenje Nenadu Stevanoviću (37) iz Krive Feje koji se tereti za nedozvoljene polne radnje nad maloletnom devojčicom iz Vranja nastavljeno je u sredu saslušanjem oštećene devojčice, potvrđeno je u Osnovnom sudu u Vranju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U nastavku suđenja pedofilu, oštećena devojčica saslušana u posebnoj prostoriji sa video linkom. Prema rečima portparola Osnovnog suda u Vranju, Aleksandre Tošić Arsić nastavak dokaznog postupka zakazan je za 23. januar u 10. časova.

- Oštećena je saslušana, a nastavak dokaznog postupka odnosno ročište za glavni pretres zakazano je za 23. januar u 10. časova. Oštećena devojčica saslušana je u posebnoj prostoriji u Višem sudu u Vranju sa video linkom. U Višem sudu postoji takva prostorija i tamo je obavljeno saslušanje. Kad imate takvu mogućnost možete u takvim uslovima da saslušate oštećenu maloletnu devojčicu, zakon vam to dozvoljava - objašnjava Tošić Arsić.

Aleksandra Tošić Arsić navodi da je na prvom ročištu saslušan i okrivljeni Nenad Stevanović.

- Tada je on dao odbranu, a sada je saslušana oštećena i određen je nastavak dokaznog postupka. Stevanović je i dalje u pritvoru - kaže Aleksandra Tošić Arsić, portparol Osnovnog suda u Vranju.

Nenad Stevanović uhapšen je i saslušan početkom oktobra nakon što je snimljen kako u strasnom zagrljaju ispred Osnovne škole “Radoje Domanović” ljubi 13-godišnju učenicu sedmog razreda.

Kako se saznaje Stevanović je na saslušanju izjavio da je zaljubljen u devojčicu i da mu je ljubav uzvraćena. Kako navode u Osnovnom sudu u Vranju u ovom postupku javnost je isključenja do kraja glavnog pretresa.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.