"PITANJE JE DA LI ĆE PREŽIVETI": Rođaci Snežane koju je muž IZBO SEČIVOM OD 20 CM u šoku!
Muž i žena iz Vranja, Foto: Društvene mreže

UŽAS

"PITANJE JE DA LI ĆE PREŽIVETI": Rođaci Snežane koju je muž IZBO SEČIVOM OD 20 CM u šoku!

Supružnici su imali problema, Dejan je znao da popije i bude agresivan

Objavljeno:

“Snežana je u teškom stanju. Prebačena je u Niš. Pitanje je da li će preživeti. U šoku smo, ne znamo zašto je Dejan pokušao da je ubije."

Ovako započinje priču rođaka teško povređene Snežane P. koju je sinoć oko 21 sat mučki, više puta kuhinjskim nožem izbo njen suprug Dejan. Kako kaže, cela familija je u šoku, jer niko nije mogao da pomisli da je on sposoban za tako nešto. Prema njenim rečima sup.

- On je nju maltretirao zbog čega ga je prijavila. Posle toga, on je nju molio da se pomire, obećao da će se promeniti, da će se srediti njihov odnos. Snežana je verovala u to - kaže sagovornica.

Kobne noći, Snežana se vratila kući oko 21 sat. Dejan ju je čekao i tada su se posvađali. Kako se sumnja, on je uzeo nož i izbo je više puta.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

- Njoj je u bolnici u Vranju odstranjena slezina, nakon čega je u zoru prebačena za Niš. Tamo su joj odstranili bubreg. Jako je teško, pitanje je da li će preživeti. Ćerka koja ju je branila i koju je otac posekao je sa stricem otišla u Niš, tamo čekaju informacije o njenom stanju - kaže sagovornica.

Supružnici su imali problema, Dejan je znao da popije i bude agresivan. Kako dodaje, zbog jedne takve svađe, kada je pijan nasrnuo na nju, Snežana ga je prijavila za nasilje u porodici zbog kojeg se protiv njega vodi postupak u Osnovnom tužilaštvu u Vranju. Uprkos tome, njih dvoje su i dalje živeli zajedno sa svoje troje dece - sinom (25) i dve ćerke (23) i tinejdžerkom (17).

Kako navode u KC Niš Snežana je postavljena na aparate.

- Nalazi na intenzivnoj nezi i u izuzetno teškom opštem stanju - navode oni.

Podsetimo, Dejan P. iz Vranja nasrnuo je oko 21 sinoć na svoju suprugu i naneo joj više uboda kuhinjskim nožem. Kako saznajemo, istog dana prepodne održano je ročište protiv D. P. zbog krivičnog dela nasilje u porodici.

Prema informacijama koje posedujemo, povređena žena je ranije prijavila svog supruga za maltretiranje zbog kojeg su juče imali suđenje.

- On se nakon toga napio. Imao je mnogo alkohola u krvi, sačekao je da dođe sa posla a onda su se posvađali. U svađi on je uzeo kuhinjski nož i njime više puta izbo svoju suprugu - kaže izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

Prema informacijama koje posedujemo, svađi supružnika prisustvovale su njihove ćerke (23) i (17). Uplašene devojke pokušale su da razdvoje roditelje i spreče da im otac ubije majku, međutim pomahnitali otac je stariju isekao nožem, a mlađu gurnuo.

- Starija ćerka nema teške povrede, dok mlađa se najverovantije povredila prilikom pada - dodaje sagovornik.

Bonus video:

01:41

HOROR! PETORO LJUDI UBIJENO U PORODIČNIM TRAGEDIJAMA: Crni niz počeo ubistvom roditelja iz LOVAČKE PUŠKE u selu Kusadak

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.