BILO MI JE DOSADNO, DOŠLO MI TAKO: Jeziva ispovest dečaka koji je ZAPALIO beskućnika!
Foto: profimedia, Ilustracija

velika tragedija!

BILO MI JE DOSADNO, DOŠLO MI TAKO: Jeziva ispovest dečaka koji je ZAPALIO beskućnika!

- Samo iz zabave sam zapalio novine i bacio ih na njega, nije mi bila namera da čovek izgori
Objavljeno: 23:00h

Trojica maloletnika privedeni su pa pušteni danas zbog sumnje da su u Futogu u noći između ponedeljka i utorka namerno zapalili beskućnika Dragutina T. koji je od zadobijenih opekotina preminuo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Incident se dogodio oko 3.30 sati u Futogu, kada je jedan od dečaka bacio zapaljene novine na kartone sa kojima je beskućnik sa inicijalima D.T. (64) bio pokriven, a koji je zatim izgoreo.

ŽENE U CRNOM ZA ESPRESO: Borićemo se da Počuča ne bude na slobodi! (FOTO)

- Samo iz zabave sam zapalio novine i bacio ih na njega, nije mi bila namera da čovek izgori - rekao je u polciji dvanaestogodišnjak koji je zapalio beskućnika u Novom Sadu.

Naime, deca su prvo htela da ukradu invalidska kolica koja su bila pored dva beskućnika. No, kad u tome nisu uspeli jer su ih beskućnici primetili, najmlađi od njih uzeo je svežanj novina, zapalio ih i bacio na beskućnika, koji je ležao pokriven starom dekom i ritama.

Čovek je odmah počeo da gori, a deca su u panici pobegla.

- Pomislili smo prvo da se čovek možda sam upalio sa cigarom. Međutim kada je ovaj drugi beskućnik došao sebi, jer je bio u alkoholisanom stanju, rekao nam je da su tu bila neka deca i palila novine. Verovatno je i preminuli beskućnik bio u alkoholisanom stanju – kažu nezvanično iz policije.

Nesrećnom muškarcu izgorelo je 90 odsto tela.

Kako "Blic" saznaje, dečaci su čoveka zapalili dok je sa prijateljem ležao iza lokalne prodavnice u Bulevaru Oslobođenja broj 21.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.