UHAPŠEN VOZAČ KOJI JE PREGAZIO SUPRUŽNIKE U OBRENOVCU: Udario ih autom, pa pobegao sa lica mesta!
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

bahati vozač

UHAPŠEN VOZAČ KOJI JE PREGAZIO SUPRUŽNIKE U OBRENOVCU: Udario ih autom, pa pobegao sa lica mesta!

Vozač je bio u bekstvu od sinoć, nakon što je kolima udario muža i ženu koji su hodali seoskim putem, na teret mu se stavlja krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja

Objavljeno: 20:47h

Vozač automobila koji se sumnjiči da je izazvao nesreću u selu Zabrežje kod Obrenovca u kojoj je smrtno stradao Slobodan (80), a teško povređena njegova supruga Dušanka (75), uhapšen je danas, saopšteno je iz MUP-a.

Policajci su uhapsili A.J. (1972) zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Kako se sumnja, on je juče, u mestu Zabrežje kod Obrenovca, upravljajući automobilom marke „fijat stilo“, oborio na kolovozu osamdesetogodišnjeg muškarca i sedamdesetpetogodišnju ženu i udaljio se sa lica mesta.

Osamdesetogodišnji muškarac je usled zadobijenih povreda preminuo, dok je sedamdesetpetogodišnja žena zadobila teške telesne povrede.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu.

1 / 4 Foto: Dragan Kadić

Podsetimo, on je bio u bekstvu od sinoć, nakon što je kolima udario muža i ženu koji su hodali seoskim putem.

Dušanka i Slobodan bili su u poseti rođacima koji žive u istoj ulici, a tragedija se dogodila kada su krenuli kući.

- Jako mi je teško. Ja sam supruga njihovog sina. Moj muž je otišao na groblje. Dolazi nam rodbina na saučešće. Ono što znam, to je da ih je udario crni punto, a to je policija utvrdila nakon što je skinula jednu jedinu nadzornu kameru koja se nalazi u našoj ulici - rekla je sa suzama u očima snaha Nataša dočekujući ožalošćenu rodbinu za "Telegra.rs".

Rođaka Mila govorila je o stanju preživele bake Dušanke, navodeći da ima hematom na glavi, da se bori za život i da ne zna da je deka Slobodan preminuo.

Ispred kuće se na ulici okupio komšiluk.

- Oboje su dobri ljudi, teška tragedija. Vraćali su se kući sinoć od rođaka, čuo se jak udarac, a onda gas. Svi smo izašli napolje i zatekli stravičan prizor. Kao što vidite, ovde je bila ogromna lokva krvi koju su komunalci jutros oprali. Inače, noću ovde non-stop jure preko dozvoljene brzine i to iz jednog posebnog dela Obrenovca, gde se skuplja sumnjiva ekipa. To se zna, a nadležni ništa ne preduzimaju povodom toga - kazala je.

Inače, za vozačem i vozilom se i dalje traga.

Bonus video:

00:15

Kuća u kojoj je sin ubio oca i majku u Počevici

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.