RETKO KO ZNA DA "ARKAN" NIJE PRVI NADIMAK RAŽNATOVIĆA! Postoji još jedan, iza koga se krije ŠOKANTNA priča
Željko Ražnatović Arkan, Foto: Printscreen/Youtube

STRAŠNO

RETKO KO ZNA DA "ARKAN" NIJE PRVI NADIMAK RAŽNATOVIĆA! Postoji još jedan, iza koga se krije ŠOKANTNA priča

Javnosti je malo poznata i činjenica da je Ražnatović dobio čuveni nadimak "Arkan" po glavnom junaku iz njegovog omiljenog crtanog stripa, odnosno po čarobnjaku Arkanusu

Objavljeno:

Nekadašnji komandat Srpske dobrovoljačke garde, Željko Ražnatović je svima poznat po čuvenom nadimku Arkan, međutim, javnosti je malo znano da su ga u mladosti nazivali i drugim nadimkom!

Naime, prema spekulacijama, Željko Ražnatović je ulivao strah i trepet u jednom popravnom domu u Valjevu, gde je i dobio nadimak "Hibrid".

- Stanko Stojković iz Leskovca rođen je kao treće dete porodice koja je bila u teškoj socijalnoj situaciji. Nakon razvoda, svaki roditelj je uzeo po jedno dete, a mali Stanko je završio u Domu za nezbrinutu decu. Postao je problematičan i završio u popravnom domu u Valjevu. Tamo je red zavodio sin pukovnika, bahati visoki mladić koga su zvali Hibrid (misleći na Arkana) - objavljeno je na jednoj Instagram stranici na kojoj se nalaze razni detalji iz života nekadašnjih pripadnika beogradskog podzemlja.

1 / 4 Foto: Printscreen/facebook/Puls Asfalta

Javnosti je malo poznata i činjenica da je Ražnatović dobio čuveni nadimak "Arkan" po glavnom junaku iz njegovog omiljenog crtanog stripa, odnosno po čarobnjaku Arkanusu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.