TEŠKA NESREĆA KOD PETROVCA NA MLAVI! Udario ženu dok je ulazila u taksi, polomio joj noge, preminula je
Ilustracija, Foto: Kurir

NESREĆA NA PUTU

TEŠKA NESREĆA KOD PETROVCA NA MLAVI! Udario ženu dok je ulazila u taksi, polomio joj noge, preminula je

Policija u Petrovcu na Mlavi, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom mestu, podneće krivičnu prijavu protiv N. G. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja

Objavljeno: 10:49h

Ljiljana B. (63) iz mesta Veliko Laole kod Petrovca na Mlavi, preminula je od povreda koje je zadobila u saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila, kada je na nju naleteo N.G. (30) automobilom marke "fiat" i to u trenutku dok je ulazila u taksi!

Saobraćajna nezgoda dogodila je se u četvrtak oko 8 sati, kada je kako se sumnja N.G. išao iz pravca naselja Veliko Laole ka mestu Šetnju izgubio kontrolu nad vozilom i udario u vozilo ispred, a kojim je upravljala M. N.(18), a potom izleteo u desnu stranu i udario u ženu koja je u tom trenutku ulazila u taksi

- Udarac je bio takav da je žena u deliću sekunde ostala skoro bez nogu. Imala je otvoren prelom jedne noge. I druga joj je bila prelomljena. Žena je obilno krvarila i čuo sam da je preminula na putu do Opšte bolnice u Požarevac - opisao je jezivu scenu za Informer.rs jedan od meštanima Velikog Laola.

Policija u Petrovcu na Mlavi, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom mestu, podneće krivičnu prijavu protiv N. G. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Bonus video:

05:08

8 GODINA OD NAJVEĆEG MASAKRA U SRBIJI: Pitali smo meštane Velike Ivanče zašto je Ljubiša ubio 13 ljudi

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.