PAS RANJENOG MLADIĆA JE ŽIV I OPORAVLJA SE: Veterinari su Agu spasili, evo kako sada izgleda! (FOTO)
Ranjeni Miloš M. i njegov pas Aga, Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

DEMANTOVANJE TVRDNJE

PAS RANJENOG MLADIĆA JE ŽIV I OPORAVLJA SE: Veterinari su Agu spasili, evo kako sada izgleda! (FOTO)

Na Miloša je pucano iz automatske puške, kako se saznaje, pucano mu je u noge, a ranjeni mladić odranije je poznat policiji

Objavljeno:

Iako je prva informacija bila da je nesrećna životinja smrtno stradala, pas po imenu Aga, ranjenog Miloša M. iz Novog Sada je živ i trenutno se oporavlja. Podsetimo, u Molerovoj ulici u novosadskom naselju Detelinara, jutros oko 6.30 sati, dogodila se pucnjava u kojoj je ranjen navijač Partizana Miloš M. (32) iz Novog Sada.

Na Miloša je pucano iz automatske puške, kako se saznaje, pucano mu je u noge, a ranjeni mladić odranije je poznat policiji.

U Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine primljen je pacijent star 32 godine u hemoragičnom šoku, sa teškim telesnim povredama u vidu prostrelnih rana natkolenice i potkolenice.

1 / 4 Foto: KURIR/S.S.

Nakon inicijalnih reanimacionih postupaka i sprovedene dijagnostike pacijent je u trenutku ovog izveštavanja na operativnom tretmanu, saopšteno je iz KCV, prenosi 192.

Inače, do pre nekoliko godina naselej Detelinara je često bilo poprište obračuna navijačkih grupa, ali ih u poslednje vreme nije bilo, sve do jutrošnje pucnjave.

Policija intezivno traga za napadačima, a psole njihovog hapšenja bi trebalo da bude poznat motiv ovako surovog pokušaja ubistva.

Bonus video:

00:22

POJAVIO SE SNIMAK DROGIRANJA U PREVOZU! Na liniji 95 čovek vuče crte sa sedišta, putnici SABLASNUTI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.