UDARIO DEVOJČICU (11) U BLIZINI ŠKOLE KOD LEBANA, PA POBEGAO: Policija ga uhapsila, evo za šta se tereti!
Ilustracija, Foto: MUP

SRAM GA BILO

UDARIO DEVOJČICU (11) U BLIZINI ŠKOLE KOD LEBANA, PA POBEGAO: Policija ga uhapsila, evo za šta se tereti!

Osumnjičenom je, po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca u Lebanu, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu

Objavljeno:

Policajci u Leskovcu uhapsili su A. M. (74) iz okoline Lebana, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Sumnja se da je on, juče popodne, u blizini škole u okolini Lebana, upravlјajući putničkim vozilom udario jedanaestogodišnju devojčicu, a potom se pešice udalјio sa lica mesta.

Devojčica je, sa teškim povredama, najpre zbrinuta u Opštoj bolnici u Leskovcu, a potom je prevezena u Klinički centar u Nišu.

Osumnjičenom je, po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca u Lebanu, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

- Dete je na Klinici za neurohirurgiju, ima teške telesne povrede opasne po život, nagnječenje leve polovine mozga sa otokom i manjim krvnim podlivom paučinaste strukture, u veštačkoj je komi, nema indikacija za operaciju, njene stanje se prati. Pacijentkinja je u stanju životne ugroženosti – rečeno je ranije za Telegraf u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.