ŠOKANTNO SAZNANJE: Drugi učesnik pucnjave u "Stefan Braunu" pre 2 godine pokušao OTMICU POZNATOG fudbalera!
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

AU

ŠOKANTNO SAZNANJE: Drugi učesnik pucnjave u "Stefan Braunu" pre 2 godine pokušao OTMICU POZNATOG fudbalera!

Uhapšeni su Slavoljub Trajković (42) i kako se saznaje drugi uhapšeni je Nikola S. zvani Pivce (25) koji je hapšen zbog sumnje da je napao i pokušao da kidnapuje fudbalera Aleksu Terzića

Objavljeno:

Drugi uhapšeni zbog sumnje da je učestvovao u pucnjavi u poznatom Beogradskom klubu Stefan Braun hapšen zbog pokušaja otmice fudbalera Alekse Terzić pre tri godine.

Aleksa Terzić
Aleksa Terzićfoto: Starsport©

Beogradska policija za manje od 24 sata rešila je pokušaj ubistva u poznatom beogradskom klubu Stefan Braun i uhapsila dvojicu osumnjičenih da su učestvovali u napadu i devojku kojoj se na teret stavlja pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.

1 / 5 Foto: Kurir

Naime, kako smo već izveštavli uhapšeni su Slavoljub Trajković (42) i kako se saznaje drugi uhapšeni je Nikola S. zvani Pivce (25) koji je hapšen zbog sumnje da je napao i pokušao da kidnapuje fudbalera Aleksu Terzića pre tri godine na Novom Beogradu.

Podsetimo, Aleksa Terzić fudbalski reprezentativac Srbije i prvotimac italijanske Fjorentine, napadnut je u noći u novembru 2019.godine na Novom Beogradu, kada su ga dvojica mladića i dve devojke, dok je bio za volanom svog BMW X3, presreli „audijem A6“, pretukli ga, pretili da će da ga kidnapuju i oteli mu automobil!

Policija je dan kasnije uhapsila osumnjičenog Nikolu S. zvanog Pivce, zbog sumnje da je pretukao fudbalera.

Bonus video:

00:22

POJAVIO SE SNIMAK DROGIRANJA U PREVOZU! Na liniji 95 čovek vuče crte sa sedišta, putnici SABLASNUTI

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.