JEDAN BRAT UPUCAN SINOĆ, DRUGI PRE 13 GODINA: Godinama rade obezbeđenje kluba u BG, OBOJICA RANJENI ISPRED NJEGA!
Ilustracija, Foto: RINA

bizarno

JEDAN BRAT UPUCAN SINOĆ, DRUGI PRE 13 GODINA: Godinama rade obezbeđenje kluba u BG, OBOJICA RANJENI ISPRED NJEGA!

Miro je u klubu radio kao obezbeđenje zajedno sa svojim bratom Manetom Č. (40)

Objavljeno:

Šef obezbeđenja noćnog kluba "Stefan Braun" Miro Č. (41), koji je ranjen sinoć u pucnjavi, radi sa svojim bratm Manetom Č. (40), koji je pre 13 godina i sam ranjen ispred ovog kluba!

Dva brata, kako se saznaje, godinama se zajedno bave obezbeđenjem beogradskih noćnih klubova, a bizarna okolonost je da su obojica upucana ispred istog.

Naime, Miro Č. ranjen je oko 3.30 noćas ispred kluba, nakon što je iz istog izbacio dve grupe mladića koje su se u klubu potukle zbog jedne devojke. Nakon nekog vremena, jedan od izbačenih vratio se naoružan i otvorio vatru na pripadnike obezbeđenja. Miro je pogođen sa tri hica - u stomak, nogu i grudi.

1 / 6 Foto: Kurir

Miro je u klubu radio kao obezbeđenje zajedno sa svojim bratom Manetom Č. (40), koji je pre 13 godina i sam ranjen ispred ovog kluba.

Kako su tada mediji izveštavali Mane je ranjen na uglu Nemanjine i Sarajevske ulice rano ujutru. Po jednoj verziji na mladića pucano iz automobila, dok se po drugoj "sam ranio"

On je sa prostrelnom ranom leve prepone primljen u Urgentni centar, a odatle prevezen na Drugu hiruršku kliniku gde je operisan.

Prema jednoj verziji događaja, na mladića je pucao nepoznati revolveraš iz automobila u pokretu, dok se po drugoj Čuljković sam ranio, tako što je "pištolj slučajno opalio".

Sve se odigralo na trotoaru ispred ulaza u hotel "Beograd", kada je povređeni posle završene smene izašao iz kluba u kome radi. Posle nekoliko minuta začuo se pucanj.

Ranjeni Mane Č, je odranije poznat policiji. Navodno, pet godina pre ranjavanja je zajedno sa bratom i još nekoliko momaka "oteo" tramvaj i maltretirao putnike, piše Informer.

Zbog toga se našao iza rešetaka.

Bonus video:

04:01

Ognjena brutalno pretukli pripadnici obezbeđenja kluba u Novom Sadu

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.