JOŠ JEDNO SAMOUBISTVO U SRBIJI: Muškarac se bacio sa 9. sprata zgrade u Nišu!
Ilustracija, Foto: Kurir

STRAŠNO

JOŠ JEDNO SAMOUBISTVO U SRBIJI: Muškarac se bacio sa 9. sprata zgrade u Nišu!

Vrata njegovog stana bila su zaključana sa unutrašnje strane, a na licu mesta nisu ustanovljene nikakve sumnjive okolnosti

Objavljeno:

Pedesetdvogodišnji Nišlija D.Z. poginuo je jutros oko 8.30 sati kada je najverovatnije, skočio sa terase na devetom spratu stambene zgrade u Božidarčevoj ulici u Nišu.

Kako se saznaje, stradali čovek je živeo sam, pa nema svedoka tragičnog događaja. Policiju i Hitnu pomoć su alarmirali prolaznici koji su uočili beživotno telo ispred zgrade u kojoj je D.Z. živeo.

Telo je po nalogu Višeg javnog tužilaštva upućeno na obdukciju. Za sada ništa ne ukazuje da je njegova smrt posledica krivičnog dela.

Vrata njegovog stana bila su zaključana sa unutrašnje strane, a na licu mesta nisu ustanovljene nikakve sumnjive okolnosti.

Podsećamo, žena stara oko 80 godina skočila je jutros oko 8 sati sa zgrade u Bulevaru Arsenija Čarnojevića na Novom Beogradu. Preminula je na licu mesta.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Bonus video:

00:13

KRAJ DRAME NA KONJARNIKU: Hitna pomoć ukazuje muškarcu medicinsku pomoć nakon njegove predaje policiji

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.