BRAĆA ŠIBALA REDOM: Potukli se međusobno, pa napali trudnicu i policajca!

TO MOŽE SAMO U SRBIJI

BRAĆA ŠIBALA REDOM: Potukli se međusobno, pa napali trudnicu i policajca!

Stariji N. S. je uhapšen zbog krivičnih dela nasilničko ponašanje i napad na službeno lice, dok je mlađi u pritvoru samo zbog nasilničkog ponašanja
Objavljeno: 15:34h

Nišlija N.S. (26) i mladić iz Aleksinca N.S. (21) uhapšeni su posle masovne tuče koja se dogodila u nedelju oko 23 sata. Svađa koja je prerasla u tuču dogodila se ispred niške kafane “Zeleni vir”. Oni su posle međusobne tuče napali još nekoliko osoba, među kojima je bila i jedna trudnica!

Naime, mladići su bili na istoj svadbi. Oni su se najpre posvađali, a potom i potukli. Kada im je vozač automobila "BMW", kako tvrde očevici, doviknuo se smire, oni su tada prekinuli tuču i napali njega i ostale putnike automobila.
Oni su napali vozača i putnike automobila "BMW", među kojima je bila i jedna trudnica. Pukom srećom, ona je ostala nepovređena, što je utvrđeno lekarskim pregledom. ŽENA PREBILA LJUBAVNICU SVOG MUŽA PRED TROGODIŠNJIM DETETOM Na lice mesta izašli su pripadnici policije, a nasilnici su tada nasrnuli i na policajca koji je došao da interveniše.
Stariji N. S. je uhapšen zbog krivičnih dela nasilničko ponašanje i napad na službeno lice, dok je mlađi u pritvoru samo zbog nasilničkog ponašanja. Oni će nakon zadržavanja do 48 sati biti sprovedeni u Osnovno javno tužilaštvo u Nišu. (Espreso.co.rs / Izvor: Južne vesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.