UKINUT PRITVOR POLICAJCIMA KOJI SU PRETUKLI SLUŽBENIKA INTERPOLA: Saslušan oštećeni i svedoci!
Tuča policajaca, Foto: Instagram/192_rs

SAOPŠTENO JE

UKINUT PRITVOR POLICAJCIMA KOJI SU PRETUKLI SLUŽBENIKA INTERPOLA: Saslušan oštećeni i svedoci!

Pritvor im je ukinut jer ne postoje više zakonski razlozi zbog kojih im je pritvor i bio određen

Objavljeno: 12:55h

Policajcima D. S. (43) i M. R. (47), koji su osumnjičeni za prebijanje pripadnika Interpola Milana V. na Cvetnom trgu u Beogradu, ukinut je pritvor nakon ispitivanja svedoka i oštećenog.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saglasilo se sa predlogom branioca osumnjičenih za ukidanje pritvora i dostavilo sudu na odluku prdlog za ukidanje pritvora.

Pritvor im je ukinut jer ne postoje više zakonski razlozi zbog kojih im je pritvor i bio određen.

Prema saznanjima od ranije, oni su prethodno na saslušanju u tužilaštvu negirali delo, navodeći da je došlo do svađe, ali želeli da kažu povod. Tvrdili su da je M.V. njiih udarao, a ne oni njega. Policajci D.S. i M.R. terete se da su izvršili krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda. Oni su se kako se sumnja, u ponedeljak u 12:45 u jednom kafiću na Vračaru nakon verbalnog konflikta potukli sa i 44-godišnjim M.V. koji je zadobio tešku telesnu povredu.

Prema navodima krivične prijave, D.S. je primetio M.V. koji je sedeo u bašti jednog kafića, te je prišao njegovom stolu, da bi se nakon kraće verbalne rasprave udaljio, a potom vratio zajedno sa osumnjičenim M.R. koji je prišao oštećenom i odgurnuo ga u predelu grudi.

Nakon toga je došlo do fizičkog konflikta između D.S. i oštećenog, a potom i između M.R. i oštećenog. U jednom trenutku M.V. je pao, a osumnjičeni se udaljili sa mesta događaja. Oštećeni je istog dana pregledan od strane lekara, kojom prilikom su mu konstatovane teške telesne povrede. MUP je saopštio da se preduzimaju sve mere radi utvrđivanja disciplinske odgovornosti učesnika tuče.

Bonus video:

00:23

Izjava Belivukovog advokata posle otkazanog ročišta

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.