DARKU ŠARIĆU ODLOŽENO SUĐENJE: Drugi svedok-saradnik Vuković ima koronu!
Darko Šarić, Foto: Ana Paunković

specijalni sud u beogradu

DARKU ŠARIĆU ODLOŽENO SUĐENJE: Drugi svedok-saradnik Vuković ima koronu!

U ranijem svedočenju, Vuković je, između ostalog naveo da ga je Joksović angažovao za rasturanje narkotika u Skandinaviji, što je ovaj negirao

Objavljeno:

Suđenje Darku Šariću i ostalim optuženima za trgovinu narkoticima iz Južne Amerike, odloženo je danas u Apelacionom sudu u Beogradu za 4. maj, zbog izostanka svedoka saradnika Draška Vukovića. Kako je kazao sudija Sretko Janković, on je pozitiva na kovid.

Sudnica u Specijalnom sudu
Sudnica u Specijalnom sudufoto: Uroš Arsić

Njegovo saslušanje tražila je odbrana, kako bi se uporedile njegove tvrdnje sa onim što je ranije, ali i na prethodna dva pretresa govorio drugi svedok saradnik Nebojša Joksović. U ranijem svedočenju, Vuković je, između ostalog naveo da ga je Joksović angažovao za rasturanje narkotika u Skandinaviji, što je ovaj negirao. Takođe je kazao i da ne poznaje Šarića i da prema njegovim saznanjima, "Pljevljak nije bio na čelu organizovane kriminalne grupe, već sada pokojni Dragan Dudić Fric i da ovaj nema nikakve veze sa narkoticima.

Pred Apelacijom je, inače, u toku drugostepeni glavni pretres, nakon kojeg će biti doneta pravosnažna presuda.

1 / 6 Foto: Uroš Arsić

Inače, Nebojša Joksović, svedok-saradnik u procesu koji Specijalno tužilaštvo vodi protiv Darka Šarića i drugih okrivljenih za krijumčarenje 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike, u utorak je prvi put javno svedočio na suđenju pred petočlanim većem Apelacionog suda u Beogradu.

Tokom tročasovnog saslušanja odgovarao je na pitanja, a utisak je bio da to radi s mukom, jer je mahom odgovarao sa „da”, „ne”, „sad se ne sećam” pozivajući se na protek vremena.

Bonus video:

02:27

Otac osumnjičenog za ubistvo: Moj sin je iz samoodbrane uzeo nož

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.