"NIKOLA JE UBO MLADIĆA U SAMOODBRANI": Oglasila se tetka osumnjičenog za ubistvo kod Doljevca
Ilustracija, Foto: Dado Đilas

detalji ubistva kod doljevca

"NIKOLA JE UBO MLADIĆA U SAMOODBRANI": Oglasila se tetka osumnjičenog za ubistvo kod Doljevca

Kako je objasnila brat je otišao gore i zatekao mladića u lokvi krvi, a dvojici napadača nije bilo ni traga ni glasa

Objavljeno:

Slađana tetka Nikole M. (27) koji je se sumnjiči da je u svojoj kući nakon tuče nožem usmrtio M.M. (25) je do detalja objasnila šta se dešavalo u kući osumnjičenog.

Rođaka Nikole M. (27) koji je uhapšen zbog sumnje da je u svojoj kući, u Širlincima kod Doljevca, nožem usmrtio mladiića M.M (25), kaže za Informer.rs da je u trenutku napada N.M. bio na spratu kuće sa dvojicom prijatelja.

- U jednom trenutku trojica muškaraca su im upala na vrata. Imali su noževe i pištolje napali su ih i Nikola se branio. U toj samoodbrani je ubo mladića, kako sam čula pet puta. Kada je on pao dvojica napadača, sa kojima je došao, pobegli su niz stepenice - objašnjava Slađana, tetka osumnjičenog mladića i dodaje:

- Moj brat, Nikolin otac, je spavao u prizemlju, inače je invalid i pre spavanja je popio lekove. On ništa nije čuo, ali je se Nikola uplašio za njega i krenuo je za napadačima. Ušao je izbezumljen u sobu i probudio brata. Rekao mu je da su došli sa noževima i pištoljima i da će da ih ubiju - priča potresena žena.

Kako je objasnila brat je otišao gore i zatekao mladića u lokvi krvi, a dvojici napadača nije bilo ni traga ni glasa

- Nikola je rekao bratu Srđanu da zove Hitnu pomoć kako mladić ne bi umro i da mora da beži. Hitna pomoć je stigla ali nažalost nisu uspeli da ga spasu - rekla Slađana.

Prema njenim rečima Nikola je pobegao u susedno selo kod rođaka.

- Shvatio je da je najbolje da se preda. U suštini on je bio napadnut i samo je se branio. Žao mi je mladića koji je, kako čujem iz Niša, ali nije Nikola otišao na njegov prag da ga napadne već je bilo suprotno - kaže naša sagovornica.

Ona je dodala da ne zna čijim je nožem Nikola izbo M.M i da je policija pokušavala da ga pronađe.

-Tražili su ga u dvorištu i u kući. Navodno Nikola je rekao da je nož dao Srđanu ali se on toga ne seća. U prvom trenutku je verovatno bio sanjiv, a nakon toga je usledio šok, ne bi bilo ni čudo da se ne seća - kaže Slađana.

Napad zbog duga od 12.000?!

Podsetimo, ubistvo mladića dogodilo je se sinoć sat vremena iza ponoći, a motiv napada mogao bi da bude neraščišćeni račun.

- Postoji sumnja da se radi o nekom dugu od oko 12.000 dinara koji, navodno Nikola ili neko od njegovih prijatelja nije želeo da vrati, te su pretpostavlja se napadači došli da to naplate - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Šta je tačno motiv napada i kako je se on dogodio biće utvrđeno istragom koja je u toku.

Bonus video:

02:27

Otac osumnjičenog za ubistvo: Moj sin je iz samoodbrane uzeo nož

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.