ŽENA MARKA MILJKOVIĆA UPUTILA PORUKU NA DAN SUĐENJA: Reči su jezive, šta ovo znači?!
Žena Marka Miljkovića kada je bila privođena, Foto: Nikola Anđić

AU

ŽENA MARKA MILJKOVIĆA UPUTILA PORUKU NA DAN SUĐENJA: Reči su jezive, šta ovo znači?!

Supruga Marka Miljkovića, T. M. bila je uhapšena zbog sumnje da je izvršila krivično delo pranje novca u produženom trajanju

Objavljeno:

Supruga Marka Miljkovića oglasila se na Instagramu.

Ona je juče, kao podršku mužu tokom suđenja objavila citat: ,,Nema dela kad tela na kraju trunu u reci".

Žena Marka Miljkovića
foto: Printscreen/Instagram

Inače, to je bila i Miljkovićeva uzrečica da "nema tela kad nema dela."

Podsećamo, početak pripremnog ročišta Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i još 28 pripadnika, kako se tvrdi, njihove organizovane kriminalne grupe, koji se terete za pet ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje, odložen je u utorak u Specijalnom sudu u Beogradu za četvrtak.

Razlog pomeranja postupka je zahtev advokata Dejana Lazarevića, branioca Belivuka i Miljkovića, za izuzeće tročlanog sudskog veća, kao i zamenika tužioca za organizovani kriminal. Oni se žale na postupanje članova veća i tužioca tokom istrage.

Kako se saznaje, zahtev odbrane Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja po kom se traži izuzeće tužioca Mladena Nenadića, odbačen je!

Kako se saznaje, zahtev za izuzeće tužioca za organizovani kriminal Mladena Nenadića stigao je danas u Republičko javno tužilaštvo po hitnom postupku, jer je sledeće pripremno ročište zakazano za sutra. Zahtev je, kako se saznaje, Republičko javno tužilaštvo odbacilo i poslalo nazad, prenosi "Blic".

- Zahtev nije potkrepljen dokazima, ovo je urađeno zbog odugovlačenja procesa, ali pripremno ročište se sutra nastavlja - kažu u Republičkom javnom tužilaštvu.

Podsetimo, supruga Marka Miljkovića, T. M. bila je uhapšena zbog sumnje da je izvršila krivično delo pranje novca u produženom trajanju.

1 / 5 Foto: Nikola Anđić

Naime, nju su pripadnici SBPOK-a iz kuće na Zvezdari izveli s lisicama na rukama, na sebi je imala bundu, kapu, kao i velike tamne naočare.

Bonus video:

02:27

Otac osumnjičenog za ubistvo: Moj sin je iz samoodbrane uzeo nož

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.