Tesla nema kočnicu!
Automobil, Foto: Promo

automobili

Tesla nema kočnicu!

Kompanija će, najverovatnije, ovog decembra otvoriti svoju dugo očekivanu fabriku „Gigafactory” u Berlinu koja će kompaniji osigurati stalno prisustvo na evropskom tržištu

Objavljeno:

Akcije kompanije Tesla su od početka godine porasle oko 35%.

Investiciono društvo “KapitalRS“ iz Beograda, za sve koji su zainteresovani da nauče kako da preko interneta trguju cenom akcija kompanije Tesla (takozvanim finansijskim ugovorima za razliku, engl. CFD), pripremio je besplatan vodič “Kako trgovati cenom akcija Tesle”. Vodič je prilagođen svim nivoima znanja i možete ga preuzeti putem linka ispod.

Besplatan vodič “Kako trgovati cenom akcija Tesle” preuzmite ovde.

Pokazatelji proizvodnje u industriji električnih automobila su važni, a akcije beleže (pojačani) rast ili pad nakon njihovog objavljivanja. Isporuke kompanije Tesla su u drugom tromesečju ove godine porasle za 120%, a u trećem tromesečju za 73% u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Tesla predviđa da će se isporuke udvostručiti i sledeće godine. Za razliku od svojih konkurenata koji pokušavaju da osvoje jedno (po jedno) tržište u isto vreme, Tesla ima proizvodne kapacitete u mnogim zemljama i neprestano se širi.

Automobil
foto: Promo

Kompanija će, najverovatnije, ovog decembra otvoriti svoju dugo očekivanu fabriku „Gigafactory” u Berlinu koja će kompaniji osigurati stalno prisustvo na evropskom tržištu. Očekuje se da će potražnja za električnim vozilima dostići najveći rast sledeće godine. Naredni cilj je ogromno tržište Indije.

S druge strane, ove godine se pojavilo nekoliko faktora koji su usporili rast akcija Tesle. Izvršni direktor kompanije, Ilon Mask, prodavao je akcije Tesle i to nakon što je upitao svoje pratioce na Tviteru treba li to da učini. Mask, osoba godine prema američkom časopisu Time, poručio je da će prodati 17,7 miliona akcija Tesle, iliti 10% od ukupnog broja akcija koje poseduje.

Besplatan vodič “Kako trgovati cenom akcija Tesle” preuzmite ovde.

Izvori: Reuters, CNBC

Ovaj tekst je pripremljen i odobren od strane investicionog savetnika, Aleksandra Zavišića, Kapital RS Inc. a.d. Beograd, Severni bulevar 6, investiciono društvo pod nadzorom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije, broj dozvole: 5/0-02-672/18-16.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.