JOŠ UVEK NISTE DOBILI 30 EVRA? NISTE JEDINI! Oglasio se Mali i objasnio koje je REŠENJE
Novac, Foto: Printscreen/Instagram

VAŽNO ZA SVE

JOŠ UVEK NISTE DOBILI 30 EVRA? NISTE JEDINI! Oglasio se Mali i objasnio koje je REŠENJE

Tim povodom obratio se i ministar finansija Siniša Mali koji je rekao da postoji rešenje i adresa na koju se treba javiti

Objavljeno:

Iako je država juče uplatila novac za sve građane koji imaju pravo na 30 evra pomoći, mnogi i dalje nisu dobili svoj novac. I nisu u pitanju pojedinci. Redakciji Blica javljali su se građani koji znaju i po nekoliko ljudi kojima su u banci danas rekli "Uplata još nije legla".

Tim povodom obratio se i ministar finansija Siniša Mali koji je rekao da postoji rešenje i adresa na koju se treba javiti.

- Građani koji u prethodna tri dana nisu dobili 30 evra, a bili su prijavljeni, i u aprilu dobili prvih 30 evra, problem treba da prijave preko portala Uprave za trezor na adresi idp.trezor.gov.rs - rekao je Mali danas.

Kada je reč o vremenskom ograničenju za podizanje novca, odgovor ministra finansija je bio da vremenskog organičenja za to nema.

Ukoliko dakle, prethodnih dana niste dobili 30 evra, a jeste isto toliko u aprilu, možete da uradite sledeće. Na sajtu idp.trezor.gov.rs imate opciju PRIJAVA PROBLEMA.

Prijava
foto: HTTPS://IDP.TREZOR.GOV.RS/ / SCREENSHOT

Tu je potrebno da upišete svoje ime i prezime, JMBG, broj lične karte, svoju imejl adresu, broj telefona, kao i "tip korisnika" tj. da istaknete da li ste penzioner ili neka od ostalih kategorija. Nakon toga dobićete i adekvatan odgovor.

Prijava
foto: HTTPS://IDP.TREZOR.GOV.RS/ / SCREENSHOT

Podsetimo, u ponedeljak su svojih 30 evra dobili svi penzioneri, a juče i prekjuče i ostali punoletni građani.

Sada sledi pomoć od 20 evra koja će biti isplaćena u decembru.

Za ovu uplatu nije potrebna prijava ukoliko ste se prijavili u aprilu. Međutim, ukoliko se niste prijavili za 30 +30 evra, ipak imate šansu za dodatnih 20, a prijava će trajati od 15. do 30. novembra.

(Espreso / Blic Biznis)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.