NARODNA BANKA SRBIJE SPREMILA NOVU USLUGU! Pogledajte o čemu je reč, sprema se velika promena
Narodna banka Srbije, Foto: Stefan Jokić

novo

NARODNA BANKA SRBIJE SPREMILA NOVU USLUGU! Pogledajte o čemu je reč, sprema se velika promena

Za sada je jedna banka uvrstila ovu opciju u ponudu, a Narodna banka Srbije intenzivno testira ovu uslugu i kod drugih banaka

Objavljeno:

Narodna banka Srbije je u okviru implementacije platnog sistema za instant plaćanja omogućila bankama da klijentima ponude novu uslugu – servis „Prenesi"

Ovaj servis omogućava da se brzo izvrše instant prenos novca svakog dana u godini, u bilo koje doba dana poznavanjem samo broja mobilnog telefona koji je primalac plaćanja registrovao za ovu uslugu.

Registraciju broja mobilnog telefona za uslugu i korišćenje ovog servisa za prenos novca banke će omogućiti korisnicima putem postojećih aplikacija mobilnog bankarstva.

Primaocu koji je registrovan za uslugu „Prenesi” drugi korisnici će prenositi novac na račun bez upisivanja ili pamćenja broja računa primaoca, već će uneti samo njegov broj mobilnog telefona ili preuzeti taj broj iz liste kontakata na mobilnom telefonu.U ovom trenutku, Narodna banka Srbije intenzivno testira ovu uslugu i kod drugih banaka, tako da će u narednom periodu i one ponuditi građanima uslugu „Prenesi”.

Za sada je jedna banka uvrstila ovu opciju u ponudu, a Narodna banka Srbije intenzivno testira ovu uslugu i kod drugih banaka.

(Espreso/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.