88. Međunarodni poljoprivredni sajam
88. Međunarodni poljoprivredni sajam, Foto: Garancijski fond AP Vojvodine

18 – 24. septembar 2021.

88. Međunarodni poljoprivredni sajam

Kontinuitet održavanja sajmova posvećenih agro-biznisu u godini pandemije Novosadski sajam je održao organizovanjem prvog virtuelnog Poljoprivrednog sajma

Objavljeno: 15:46h

Ukoliko epidemiološka situacija to dozvoli, 88. Međunarodni poljoprivredni sajam će se održati u halama i na otvorenom prostoru Sajmišta, kao i u Kongresnom centru „Master“ u Novom Sadu , od 18. do 24 septembra ove godine.

Kontinuitet održavanja sajmova posvećenih agro-biznisu u godini pandemije Novosadski sajam je održao organizovanjem prvog virtuelnog Poljoprivrednog sajma, na platformi ExpoOnline.rs koju je kreirao kao novi prostor delovanja i višestrukog povezivanja kompanija, institucija i pojedinaca. Virtuelni sajam je osmišljen, ne kao zamena već kao dopuna Međunarodnog poljoprivrednog sajma i kao takav, tradicionalno organizovanom sajmu, za koji se nadamo da će biti održan u bezbednom i sigurnom okruženju, trebalo bi da bude snažna podrška.

ExpoOnline.rs je dvojezična, srpsko-engleska platforma za poslovno povezivanje, susrete i širenje informacija i znanja, učvršćivanje starih i uspostavljanje novih poslovnih, ali i prijateljskih veza u virtuelnom prostoru. Garancijski Fond planira nastup na ovogodišnjem Sajmu u okviru zajedničkog štanda Vlade Vojvodine, na kome će predstaviti aktuelne Konkurse Fonda i ponuditi poljoprivrednicima sve informacije o mogućnostima za apliciranje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.