ZBOG ČEGA JE DIREKTOR ŠUTNUO INŽENJERA U ZIĐINU? Oglasila se komisija nakon opsežne istrage!
Radnici/ilustracija, Foto: Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

neverovatno

ZBOG ČEGA JE DIREKTOR ŠUTNUO INŽENJERA U ZIĐINU? Oglasila se komisija nakon opsežne istrage!

Direktor Topionice je u pismu, između ostalog, naveo i da "zbog ličnih razloga" ne razume "dovoljno dobro" kulturološke navike u Srbiji

Objavljeno:

Komisija za istraživanje incidenta koji se dogodio 23. avgusta u kompaniji Ziđin u Boru, kada je direktor Topionice šutnuo inženjera, utvrdila je da je reč o poslovnom nesporazumu blažih razmera.

Pre nekoliko dana u javnosti se pojavio video-snimak sa nadzornih kamera na kom se vidi kako direktor Topionice Lan Šicong šutira inženjera Nenada Jankucića, piše RTS.

Povodom ovog slučaja oglasili su se sindikati koji su zahtevali kažnjavanje direktora Topionice, a slučaj je prijavljen i policiji.

Ziđin je pokrenuo internu istragu, a komisija je utvrdila da je reč o "poslovnom nesporazumu blažih razmera". Lan Šicong je uputio pismo izvinjenja inženjeru Jancukiću i njegovoj porodici, koje je, kako se navodi u saopštenju kompanije, prihvaćeno.

Direktor Topionice je u pismu, između ostalog, naveo i da "zbog ličnih razloga" ne razume "dovoljno dobro" kulturološke navike u Srbiji.

(Espreso/Telegraf Biznis)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.