IZ SRBIJE DIREKTNO U PULU TOKOM CELE LETNJE SEZONE! Er Srbija ponovo uspostavlja avio-saobraćaj!
Air Serbia, Foto: Air Serbia

novi let

IZ SRBIJE DIREKTNO U PULU TOKOM CELE LETNJE SEZONE! Er Srbija ponovo uspostavlja avio-saobraćaj!

Planirano je da se letovi ka popularnom letovalištu u Istri obavljaju tokom letnje sezone, do 12. septembra, dva puta nedeljno - četvrtkom i nedeljom, a aviokarte su već u prodaji, saopštio je srpski avioprevoznik

Objavljeno:

Er Srbija će od 11. jula ponovo uspostaviti avio-saobraćaj na relaciji između Beograda i Pule, svoje treće destinacije na Jadranskoj obali u Hrvatskoj, pored Dubrovnika i Splita.

Planirano je da se letovi ka popularnom letovalištu u Istri obavljaju tokom letnje sezone, do 12. septembra, dva puta nedeljno - četvrtkom i nedeljom, a aviokarte su već u prodaji, saopštio je srpski avioprevoznik.

"Raduje nas što smo u prilici da putnicima, pored Dalmacije, ponudimo i direktnu vazdušnu vezu sa Istrom, veoma popularnom destinacijom za godišnji odmor. Naši putnici lako mogu stići iz Pule do obližnjih atraktivnih letovališta, što im dodatno proširuje mogućnosti prilikom planiranja i organizacije odmora", rekao je viši menadžer prodaje u Er Srbiji Boško Rupić, Srpska nacionalna avio-kompanija je od 2008. godine saobraćala do Pule tokom svake letnje sezone, osim 2020. kada letovi nisu realizovani zbog pandemije korona virusa.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.