Stari simboli u novom logotipu Neoplante
Tradicija i kvalitet, Foto: Dušan Kitanović

PROMENE

Stari simboli u novom logotipu Neoplante

Delovi novog vizuelnog rešenja - sat na Petrovaradinskoj tvrđavi i novi Žeželjev most, savršeno oslikavaju sve vrednosti za koje se zalaže Neoplanta

Objavljeno:

Od 250 radova iz cele Srbije, pristiglih na nagradni konkurs “ I nekad i sad, Neoplanta je Novi Sad", stručni žiri se opredelio za rešenje Dušana Kitanovića, grafičkog dizajnera iz Leskovca.

Dušan je pokazao da veoma dobro razume i poznaje Novi Sad i vojvođanski način života, iako je teško bilo za pretpostaviti da će pobedničko rešenje stići sa jugoistoka Srbije, kraja koji se dosta razlikuje od Vojvodine po običajima, navikama, stilu života, On oseća “natenane” ritam ravnice i zna kakvo je uživanje u kvalitetnoj i bogatoj trpezi za koju je dobrodošao svako, jer su široka srca ovdašnjih domaćina. Razumeo je kakvo je uživanje gledati na Dunav sa Petrovaradinske tvrđave i šta ona predstavlja za sve Novosađane. Zato je žiri doneo odluku da baš njegovo kreativno rešenje predstavlja novi simbol Neoplante.

Delovi novog vizuelnog rešenja - sat na Petrovaradinskoj tvrđavi i novi Žeželjev most, savršeno oslikavaju sve vrednosti za koje se zalaže Neoplanta. Ovi simboli Novog Sada su savršeni spoj znanja i veština predaka sa novim tehnologijama i dostignućima savremenog sveta. Latinski naziv Novog Sada - Neoplanta, koji ova kompanija sa ponosom nosi, nosi sa sobom i obavezu da to ime opravdavaju svakim svojim proizvodom najvišeg kvaliteta. Jedino tako se dostojno nosi domaćinsko ime Neoplanta.

Neoplanta
foto: Dušan Kitanović

Nagrada od 3.000 evra, koju je Dušan Kitanović iz Leskovca osvojio ovim originalnim rešenjem, biće mu naknadno uručena. Ime pobednika je objavljeno na sajtu kompanije Neoplanta http://www.neoplanta.rs/news

A ovako izgleda novi logotip na pakovanjima Neoplantinih proizvoda:

Neoplanta
foto: Promo
Neoplanta
foto: Dušan Kitanović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.