O tunelima ponovo: ŠTA DVA? MA TRI kamiona mogu da prođu!
Foto: Fonet

Šef gradnje autoputa

O tunelima ponovo: ŠTA DVA? MA TRI kamiona mogu da prođu!

Za kašnjenje sa radovima se znalo još od oktobra prošle godine. Produženje roka za završavanje radova opravdano, a da državu to neće ništa koštati jer izvođač, iako ima pravo na to, neće ništa tražiti
Objavljeno:

Probijanje roka na deonici Koridora 11 od Ljiga do Preljine neće ništa koštati državu, kaže šef projekta gradnje auto-puta Beograd - Južni Jadran Dušan Đoković.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

On je za N1 rekao da se znalo još od oktobra prošle godine da postoje određena odstupanja na Koridoru 11 i da se znalo da mogu da se otklone.

Đoković tvrdi da je produženje roka za završavanje radova opravdano, a da državu to neće ništa koštati jer izvođač, iako ima pravo na to, neće ništa tražiti. Komentarišući to što je za završetak aut-puta od Ljiga do Preljine probijen rok - 25. avgust i polemiku u javnosti o dimenziji dva tunela, Đoković ističe da šleperi mogi da prođu kroz sporne tunele Šarani i Brđani i da su to više puta dokazali. "Svi šleperi standardnih i povećanih dimenzija mogu da prođu. I to ne jedan nego dva šlepera mogu da prođu. U šali čak kažemo da bi još jedan šleper mogao da prođe i to po sredini", naveo je Đoković.

(Espreso.co.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.