NIS poklon kartice - obradujte sebi dragog saradnika, kolegu ili poslovnog prijatelja
NIS poklon kartice, Foto: Promo

Nikada nije bilo lakše odabrati poslovni poklon!

NIS poklon kartice - obradujte sebi dragog saradnika, kolegu ili poslovnog prijatelja

Dobra vest dolazi od kompanije NIS koja je osmislila nekoliko vrsta poklon kartica

Objavljeno:

Sa kolegama provodimo gotovo ceo dan pa se tako često poslovni odnosi pretvore u prijateljstvo. Osim dogovora oko radnih zadataka sa njima delimo i životne probleme i radosti. Ipak, kada želimo da ih obradujemo nekim znakom pažnje, nije nam uvek lako da izaberemo adekvatan poklon.

Dobra vest dolazi od kompanije NIS koja je osmislila nekoliko vrsta poklon kartica i učinila da više ne moramo da brinemo o tome kako da kolegama kažemo „hvala“ ili ih prijatno iznenadimo. Poklon kartice kompanije NIS predstavljaju jedinstven i originalan poklon za kolege, poslovne partnere i saradnike!

Poklon kartice dostupne su u vrednosti od 1.000, 3.000 ili 5.000 dinara, a korisnik naznačeni iznos može iskoristiti za kupovinu svih vrsta goriva i drugih proizvoda iz bogatog asortimana NIS Petrol i GAZPPROM benzinskih stanica. Dodatna prednost NIS poklon kartica je što se vrlo jednostavno mogu isporučiti – u vidu QR koda, potpuno pouzdano i bezbedno, i uvek su na dohvat ruke – u mobilnom uređaju!

Rok važenja kartica je 12 meseci od dana kupovine, nakon čega se iznos automatski poništava.

Ne propustite priliku da obradujete svoje kolege i poslovne partnere i obradujte ih jedinstvenim poklonom – NIS poklon karticom!

Za sve dodatne informacije za pravna lica je kontakt mejl adresa: poklon.kartica@nis.eu, a za sva ostala pitanja, na raspolaganju je besplatni korisnički centar 08 0000 8888. Takođe, na ovom linku mogu se pronaći sve informacije o načinu korišćenja NIS poklon kartica.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.