ITALIJANSKA KOMPANIJA U KIKINDI ZAPOŠLJAVA JOŠ 300 RADNIKA! To je najveća fabrika u ovom gradu!
Kompanija/ilustracija, Foto: Reuter/Albert Gea

traže radnike

ITALIJANSKA KOMPANIJA U KIKINDI ZAPOŠLJAVA JOŠ 300 RADNIKA! To je najveća fabrika u ovom gradu!

Italijansku kompaniju "Zoppas" juče su posetili gradonačelnik Kikinde Nikola Lukač i član Gradskog veća za privredu Saša Tanackov

Objavljeno:

Italijanska kompanija "Zoppas", koja u Kikindi posluje od 2016. godine i trenutno zapošljava 700 radnika, planira da zaposli još 300 ljudi.

"Planiramo da broj radnika povećamo i imamo 1.000 radnika, jer nam je želja da unapređujemo poslovanje u Srbiji i vašem gradu. U našem rumunskom pogonu je zaposleno 120 radnika iz Kikinde, a do kraja februara biće ih 200", rekao je generalni direktor industrije "Zoppas" za Srbiju i Rumuniju Dorel Enače, objavljeno je na sajtu Kikinde.

Italijansku kompaniju "Zoppas" juče su posetili gradonačelnik Kikinde Nikola Lukač i član Gradskog veća za privredu Saša Tanackov.

Lukač je konstatovao da ta inostrana kompanija ima sluha za svoje zaposlene, ali i za lokalnu sredinu u kojoj posluje.

Naglasio je i da će "Zoppas" u lokalnoj samoupravi i dalje imati sigurnog partnera.

"Oni konstantno unapređuju proizvodnju, povećavaju broj zaposlenih, dok je njihovo društeno odgovorno poslovanje za svaku pohvalu. U prethodnih nekoliko godina, upravo zbog efikasne administracije, investitori su brzo dobijali sve neophodne dozvole. To je slucaj sa 'Zoppasom'", kazao je Lukač.

Tanackov je ukazao da je dolazak "Zoppasa" bio pravi zamajac za kikindsku privredu.

"Od prvobitnih dvadesetak, ova fabrika danas ima nešto više od 700 zaposlenih. Još 120 naših sugrađana radi u njihovom pogonu u Rumuniji. To znači da je "Zoppas" jedan od najvećih poslodavaca u Kikindi i da je ekonomske granice pomerila u dobrom pravcu", poručio je Tanackov.

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.