PODRŽIMO MALI BIZNIS U SRBIJI ZAJEDNO
Visa i Glovo, Foto: Privatna arhiva

VAŽNO JE GDE KUPUJETE ZA PRAZNIKE

PODRŽIMO MALI BIZNIS U SRBIJI ZAJEDNO

Zahvaljujući inicijativi ovih kompanija, preko 500 malih biznisa u 6 gradova okupiće se u namenskom prostoru Lokalni market, u okviru aplikacije Glovo, koju će i Visa i Glovo snažno promovisati kroz svoje kampanje.

Objavljeno: 11:52h

Pogoršanjem zdravstvene situacije dramatično se promenio naš pristup kupovini kao i svakodnevne aktivnosti i rutine nabavke osnovnih životnih potrepština.

Razumljivo je i to da je većini građana, zbog zdravstvene bezbednosti, sve teže da fizički posete radnje, te traže pogodnost koju nude sigurnog dostave potrebnih proizvoda iz radnji i restorana koji se više ne mere danima ni satima već minutima. Sve restriktivnije mere u borbi protiv zaraze COVID -19, nažalost, snažno su udarila u srce malog biznisa i komšijske radnje koji su jedni od najpogođenijih pandemijom. Zato su se kompanije Glovo i Visaudružile, da uz pomoć građana svi zajedno pružimo snažnu podršku lokalnim malim biznsima održavanjem radnih mesta kao i dalji rast i razvoj kroz direktnu kupovini kod njih.

Zahvaljujući inicijativi ovih kompanija, preko 500 malih biznisa u 6 gradova okupiće se u namenskom prostoru Lokalni market, u okviru aplikacije Glovo, koju će i Visa i Glovo snažno promovisati kroz svoje kampanje. U vreme praznika, od početka decembra do sredine januara 2021, podrškom će biti obuhvaćene picerije, poslastičarnice, vinski barovi, lokalne delikatesne radnje, restorani, pekare, apoteke i druge vrste malih biznisa i komšijskih radnji u lokalu širom Srbije. Dakle, sve one radnje koje su potrebne građanima naći će se u Lokalnom marketu a ovom sjajnom inicijativom uključene su komšijske radnje i mali biznisi iz Beograda, Niša, Kragujevca, Pančeva, Novog Sada i Subotice.

Uspeh ove inicijative zavisi direktno od građana i korisnika Glovo aplikacije i korišćenja Visa kartice prilikom plaćanja. S jedne strane, građani se stimulišu da kroz korišćenje Glovo aplikacije obezbede sebi različite praznične pogodnosti i popuste, kao i priliua da kupuju baš u omiljenim komšijskim radnjama, restoranima, apotekama i na taj način daju podršku svojim komšijama i njihovom malom biznisu. S druge strane, kompanije Glovo i Visa pomažu malom biznisu da se u sklopu strogih restrikcija i zabrane rada posle 17h i u dane vikenda brzo transformišu kroz proces digitalizacije, i nastave rad u promenjenim uslovima, što je od suštinskog značaja ne samo za očuvanje već i za razvoj njihovog poslovanja.

Veliki se u krizama lako snađu. Malima je potrebna podrška. Posetite Visa lokalni market na Glovo aplikaciji i uz Visa kartice podržite male biznise i, naravno, iskoristite praznične pogodnosti.

O kompaniji Glovo

Glovo, aplikacija za isporuku na zahtev, koja omogućava korisnicima da kupuju, primaju i šalju bilo koji proizvod unutar grada odmah. Osnovana u Barseloni, kompanija posluje u preko 650 gradova u 22 zemlje širom Evrope, Bliskog Istoka I Afrike, Latinske Amerike i Subsaharske Afrike. Glovo ima više od 2,5 miliona aktivnih korisnika mesečno, 50.000 aktivnih kurira i preko 50.000 pridruženih partnera širom sveta.

O Visa Inc.

Visa Inc. (NYSE: V) je svetski lider u digitalnim plaćanjima. Naša misija je da povezujemo svet inovativnom, sigurnom i bezbednom platnom mrežom – omogućavajući pojedincima, privredi i ekonomijama da se razvijaju. Naša napredna globalna mreža za obradu podataka, VisaNet, obezbeđuje bezbedna i sigurna plaćanja širom sveta, i omogućava procesuiranje više od 65.000 trasakcionih poruka u sekundi. Konstantni fokus kompanije na inovacijama je katalizator razvoja bezgotovinskih načina plaćanja putem povezanih uređaja, za svakoga i svuda u svetu. Kako se svet kreće od analognog ka digitalnom, tako Visa prilagođava svoj brend, ljude, mrežu i time teži da preoblikuje budućnost trgovine. Za više informacija, posetite: usa.visa.com/about-visa, rs.Visa.com, i facebook.com/VisaSerbia

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.