RADNICIMA U SRBIJI NA RAČUNE LEŽE 10.000 DINARA: Proverite da li ste na listi!
Ilustracija, Foto: Stock

DOBRE VESTI

RADNICIMA U SRBIJI NA RAČUNE LEŽE 10.000 DINARA: Proverite da li ste na listi!

Brnabić kaže da trenutno deluje da će ove godine privredni rast Srbije iznositi između minus 0,7 i minus 0,1 odsto, što će biti daleko najbolje u Evropi

Objavljeno:

Zdravstveni radnici dobiće do kraja godine jednokratnu nagradu od 10.000 dinara, izjavila je jutros premijerka Ana Brnabić.

“Pored ogromnih vanrednih troškova koje smo imali, mi smo tokom smo ove godine povećali plate svim zdravstvenim radnicima za 10 odsto i sada ćemo im do kraja godine dati i nagradu od 10.000 dinara”, rekla je Brnabić gostujući na Prvoj.

Ističe da se skoro nigde u Evropi neće desiti da se povećavaju plate i penzije, kao što će to biti u Srbiji.

Brnabić kaže da trenutno deluje da će ove godine privredni rast Srbije iznositi između minus 0,7 i minus 0,1 odsto, što će biti daleko najbolje u Evropi.

“Prihodi nam ne padaju tako drastično, uz domaćinsko raspolaganje sredstvima i to da će i dalje javni dug biti i dalje ispod 60 odsto BDP-a, mi možemo da kažemo, uz projkcije i naše, MMF i Svetske banke da ćemo imati privredni rast u 2021. od 5,5 ili šest odsto, i znamo da od 1. januara možemo i imamo prostor čak i sa konzevativnim planiranjem da povećamo nešto plate i značajno penzije”, naglasila je Brnabić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.