LJUDI, SUTRA VAM ISTIČE ROK! Ovu obavezu morate HITNO da izmirite
Ističe rok, Foto: Tanjug

POŽURITE

LJUDI, SUTRA VAM ISTIČE ROK! Ovu obavezu morate HITNO da izmirite

Iz APR podsećaju i da je ove godine rok iz zakona koji uređuje računovodstvo izuzetno produžen

Objavljeno:

Rok za dostavljanje konsolidovanih godišnjih finansijskih izveštaja obveznika za 2019. godinu ističe sutra, saopštila je Agencija za privredne registre.

Poslednjeg dana roka za predaju izveštaja APR je obezbedila dežurstvo u Registru finansijskih izveštaja i Servis desku do 21 čas zbog pružanja stručne pomoći za sastavljanje i dostavljanje konsolidovanih godišnjih finansijskih izveštaja i tehničke podrške obveznicima.

Iz APR podsećaju i da je ove godine rok iz zakona koji uređuje računovodstvo izuzetno produžen zbog proglašenja vanrednog stanja usled epidemije korona virusa. Sve informacije u vezi dostavljanja konsolidovanih godišnjih finansijskih izveštaja za 2019. godinu, u formi pravila, tehničkih i korisničkih uputstava, kao i video uputstava, mogu se naći na internet stranici APR, u okviru Registra finansijskih izveštaja. Za stručnu pomoć prilikom sastavljanja i dostavljanja izveštaja korisnicima je na raspolaganju mejl adresa finizvestaji@apr.gov.rs, dok se za tehničku podršku u vezi sa pristupom PIS FI sistemu ili problemima sa potpisivanjem korisnici se mogu obratiti na mejl adresu sd@apr.gov.rs.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.