MARKO ČADEŽ OBJAVIO NAJNOVIJU INFORMACIJU! Upravo je formiran ovaj važan tim!
Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, Foto: Zorana Jevtić

pomoć

MARKO ČADEŽ OBJAVIO NAJNOVIJU INFORMACIJU! Upravo je formiran ovaj važan tim!

PKS će i dalje iz sata u sat svoje članice obaveštavati posredstvom portala www.pks.rs (stranica Covid19), društvenih mreža i medija

Objavljeno:

Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež objavio je na svom Tviter i Linkedin nalogu da je formiran međuresorni tim donosilaca odluka za implementaciju mera iz programa pomoći privredi, u čijem radu će učestvovati predstavnici tima predsednika Vučića i kabineta premijerke Brnabić, Ministarstva finansija i drugih resornih ministarstva, kao i Privredne komore Srbije koja predstavlja poslovnu zajednicu.

„Na nama je da pomognemo da se što pre donesu sva neophodna akta za implementaciju i da budemo vama na usluzi da ih što pre primenite“, poručio je Čadež privrednicima i stavio im se i lično na raspolaganje za svu podršku u razrešavanju dilema koje imaju vezano za mere i otklanjanje problema sa kojima se na terenu svakodnevno suočavaju.

Predsednik PKS je zamolio privrednike da, kao i prethodnih dana tokom kojih je stiglo dosta dobrih pitanja i sugestija, nastave da šalju svoje upite, ali predloge i viđenja, kako u direktnoj komunikaciji sa matičnim Udruženjima pri PKS, tako i posredstvom Biznis info servisa, društvenih mreža i drugih kanala komunikacije koje je Komora otvorila kako bi privredi obezbedila što bolji i blagovremeni pristup informacijama bitnim za poslovanje tokom vanrednog stanja usled koronavirusa.

Kontakti za pitanja, sugestije, predloge privrednika 24 sata, sedam dana u nedelji, su mejl covid19@pks.rs i telefon 0800 808 809.

PKS će i dalje iz sata u sat svoje članice obaveštavati posredstvom portala www.pks.rs (stranica Covid19), društvenih mreža i medija. Tako je, recimo, sa Blic portalom, uspostavljena i posebna rubrika „Biznis protiv korone“ da bi odgovori i objašnjenja nakon usvajanja implementacionih dokumenata došli do što većeg broja članica poslovne zajednice koje Komora okuplja.

Istovremeno, Čadež je pozvao sve kompanije koje imaju onlajn servise i rešenja koja bi pomogla preduzećima iz različitih sektora – od poljoprivrede, preko industrije do usluga, kako bi nastavila rad ili lakše poslovala u ovim okolnostima, da se jave komori.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.