VLADA SRBIJE IMA POSEBAN BROJ ZA ŽALBE NA ISPLATU PENZIJA: Ako ste imali problem sa bankom, SAMO IH ZOVITE
Vlada Srbije / Ilustracija, Foto: Nebojša Mandić

PRIJAVITE NEPRAVILNOSTI

VLADA SRBIJE IMA POSEBAN BROJ ZA ŽALBE NA ISPLATU PENZIJA: Ako ste imali problem sa bankom, SAMO IH ZOVITE

Banke su dužne da kontaktiraju svoje korisnike u vezi sa načinom isplate, a penzioneri se mogu javiti i na posebne brojeve telefona banaka kako bi ih kontaktirali

Objavljeno:

Vlada Srbije otvorila je kontakt centar na koji se mogu javiti građani koji imaju problema sa radom banaka, a u vezi sa isplatom penzija, saopšteno je danas iz Vlade. Građani mogu pisati na imejl adresu: isplata.penzija@gov.rs, odnosno mogu se javiti na telefon 011/ 7350 560.

Podseća se da su, u skladu sa jučerašnjom odlukom koju je donela pedsednica Vlade Ana Brnabić, isplate penzija za građane omogućene uz izdavanje posebnih ovlašćenja, kao i putem dostave.

Narodna banka Srbije dostavila je bankama detaljnu instrukciju za postupanje prema korisnicima penzija, uz obavezu da omoguće svim penzionerima da penzije mogu podići: izdavanjem posebnog jednokratnog ovlašćenja za drugo, lice ili dostavom penzije na kućnu adresu.

Banke su dužne da kontaktiraju svoje korisnike u vezi sa načinom isplate, a penzioneri se mogu javiti i na posebne brojeve telefona banaka kako bi ih kontaktirali.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.