MEDICINSKIM SESTRAMA PLATE VEĆE 15 ODSTO: Evo koja zanimanja još mogu da očekuju POVEĆANJE!
Ilustracija, Foto: Profimedia

noviteti

MEDICINSKIM SESTRAMA PLATE VEĆE 15 ODSTO: Evo koja zanimanja još mogu da očekuju POVEĆANJE!

Devet odsto povećanja dobiće zaposleni u osnovnim, srednjim školama i visokom obrazovanju, kao i ustanovama studenstkog i učeničkog standarda

Objavljeno:

Medicinskim sestrama u Srbiji od 1. novembra koverte će biti deblje za 15 odsto! Doktorima medicine, stomatolozima i doktorima specijalistima i zaposlenima u kulturi zarade će biti veće za 10 procenata, saznaju "Novosti".

Devet odsto povećanja dobiće zaposleni u osnovnim, srednjim školama i visokom obrazovanju, kao i ustanovama studenstkog i učeničkog standarda. Takođe, isto povećanje biće u Ministarstvu odbrane, BIA, u ustanovama socijalne zaštite, dobiće sudije, tužioci, zatim zaposleni u Sudu za organizovani kriminal, kao i u Tužilaštvu za ratne zločine. Na devet odsto veću platu mogu da računaju i predškolske ustanove.

Na listi zaposlenih u javnoj upravi sa povećanjem od osam odsto su Ministarstvo za rad, nemedeicinsko osoblje u zdravstvenim ustanovama, Republički fond za zdtravstveno osiguranje, Fond PIO, Nacionalna služba za zapošljavanje, Fond solidarnosti i Socijalno- ekonomski savet, zatim Ministartsvo pravde i kulture, zaposleni u Narodnoj skupštini.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.