NOVOGODIŠNJI IDEA KARAVAN PRONOSI BAJKU SRBIJOM: Podeljeno više od 5.000 paketića mališanima u više od 50 bolnica
Idein novogodišnji karavan, Foto: Promo

najlepše poruke

NOVOGODIŠNJI IDEA KARAVAN PRONOSI BAJKU SRBIJOM: Podeljeno više od 5.000 paketića mališanima u više od 50 bolnica

Zavejan put neće biti prepreka da bajka stigne na sve destinacije

Objavljeno: 13:42h

Dobra ideja ne treba da bude samo bajka, ona treba da postane i stvarnost, a tradicionalni "Idein novogodišnji karavan" i ove godine u stvarnosti stvara bajku.

Zaposleni u kompaniji "Idea" i ove godine odlučili su da prenose posebne poruke, najlepše želje i pozdrave i to onima kojima su one najpotrebnije, a za to ne postoji bolje vreme do ono praznično.

foto: Promo

Tako, složne ruke od jedne do druge prenose poklone i poruke. A porukama se poručuje kako ima sve više onih koji "misle na Marka, Jovanu, Darka, Bojanu, Amiru, Ištvana, Zoranu, Sinana", na svu decu ovog sveta.

Ovogodišnji "Idein novogodišnji karavan" prerušen u boje praznika pronosće bajku od Subotice do Surdulice, od Užica do Leskovca, u više od 20 gradova širom Srbije. Preneće preko 5.000 poruka, u koje je upakovana ljubav i dobrota zaposlenih ove kompanije, ali i njihove želje, pozdravi onima kojim su te poruke namenjene.

foto: Promo

Zavejan put neće biti prepreka da bajka stigne na sve destinacije, jer jedan dečiji osmeh otapa sav sneg i svaki led.

Reč je blagodet i reč znači mnogo, naročito ona nastala iz srca, poklonjena uz osmeh. Osmeh uvek najbolje govori ono što srce oseća.

Glavni pomoćnici Deda Mraza iz "Ideinog novogodišnjeg karavana" upravo su radnici ove kompanije, koji su učestvovali i u pakovanju, pisanja prazničnih poruka, ali i podeli preko 5.000 paketića za mališane u više od 50 bolnici i ustanova u kojima borave deca bez roditeljskog starateljstva.

foto: Promo

Zaposlenim Ideje u ovoj akciji pridružili su se i neki poznati srpski sportisti. "Idein novogodišnji karavan" nastavlja tradiciju dugu četiri godine pronoseći poruku "Volimo praznike, jer volimo jedni druge".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.