Represent Communications proglašena za najbolju PR agenciju u Srbiji
Foto: Promo

osvojili nagradu

Represent Communications proglašena za najbolju PR agenciju u Srbiji

Agencija Represent Communications posluje na 4 tržišta

Objavljeno: 22:29h

Agencija "Represent Communications" još jednom je osvojila prestižnu nagradu za najbolju PR agenciju u prošloj godini - PRiznanje 2018.

Osim priznanja za najbolju PR agenciju 2017. godine, “Represent Communications” je osvojila još tri nagrade u sledećim kategorijama:

  • korporativne komunikacije za velika preduzeća, za projekat promocije održivog razvoja kompanije “Hemofarm"
  • korporativne komunikacije za mala i srednja preduzeća sa kompanijom DHL
  • CSR komunikacija sa Hemofarm Fondacijom.

- Nagrada za agenciju godine je priznanje da smo prošle godine od svih kolega u struci najviše naučili i najviše napredovali. Hvala našim klijentima što nam veruju i sve više ulažu u digitalne promene koje mi kroz Content marketing sve češće nudimo. Verujem da će nam ova nagrada dati dodatno ubrzanje za još brži razvoj prve digitalne platforme Contento i dalji razvoj naše regionalne mreže koja sada pokriva četiri zemlje. Velika je čast biti najbolji u poslu kojim se bavite i hvala kolegama iz struke što su tako laskavo priznanje dodelili našem Represent timu - izjavio je dr Borislav Miljanović, osnivač i direktor Represent Sistema.

Agencija Represent Communications posluje na četiri tržišta i deo je Represent Systema koji se sastoji od PR agencija Represent Communications sa sedištima u Beogradu, Podgorici, Skoplju i Banjaluci, Contenta, platforme za sveobuhvatni pristup kreiranju, distribuciji i analitici sadržaja na internetu, The Content Studija, Native Networka, Digital Elementa i poslovnog magazina BizLife.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.