SVAKO BI POŽELEO OVO PARČE RAJA: Marko prodaje imanje i kuću pod Suvoborom za simboličnu cifru (FOTO)
Kuća, Foto: Printscreen/Facebook

nekretnine

SVAKO BI POŽELEO OVO PARČE RAJA: Marko prodaje imanje i kuću pod Suvoborom za simboličnu cifru (FOTO)

Ovakva i slična imanja možete kupiti uz pomoć države

Objavljeno:

Staru trošnu kuću, od oko 70 kvadrata, zajedno sa 2,2 hektara zemlje, Marko je oglasio na prodaju po ceni od samo 18.000 evra.

Kako piše u oglasu u jednoj grupi na Fejsbuku gde se prodaju jeftine kuće po Srbiji, na imanju nalaze se još štala, brvnara, pomoćne šupe, bunar.

Kako je istakao Marko, kroz imanje protiče i potok. Ovo ogromno imanje, kaže vlasnik, nalazi se u Lešićima, opština Gornji Milanovac, i u blizini je Ravne gore i pod Suvoborom.

1 / 3 Foto: Printscreen/Facebook

Ovakva i slična imanja možete kupiti uz pomoć države

Ako ste zainteresovani za seoski biznis, odnosno da neku od ovakvih kuća renovirate, Ministarstvo turizma i omladine raspisalo je nedavno javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu pomoći države za razvoj seoskog turizma, koji će biti otvoren do 15. aprila, saopštilo je ministarstvo, a to možete iskoristiti i za seoski biznis.

Sa druge strane, ako vam je namera da se preselite, od Ministarstva za brigu na selu možete da dobijete subvenciju od 10.000 evra. Koji su konkretni uslovi ovog programa pogledajte na linku ovde.

Bonus video:

01:46

PALA PRODAJA STANOVA, A CENE I DALJE SKAČU U NEBESA! Agent za nekretnine otkrila: Prodaja se zatvara tek kad JEDNA STRANA POPUSTI

(Espreso/Blic Biznis/Nikola Vojnović/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.