PENZIONERI, NE ZABORAVITE DA SE PRIJAVITE: Važni datumi za OVU GRUPU su 23. i 24. april
Penzioneri, Foto: Beta / Dragan Gojić, Nenad Kostić

PENZIONERI

PENZIONERI, NE ZABORAVITE DA SE PRIJAVITE: Važni datumi za OVU GRUPU su 23. i 24. april

Penzioneri su u obavezi da se prijave

Objavljeno:

PIO fond svake godine organizuje savetodavne dane za penzionere. Primera radi, prošle godine su održani razgovori sa Nemačkom, Hrvatskom, Austrijom...

I ove godine će biti održani sastanci na kojima će naši najstariji građani moći da dobiju besplatnu pravnu pomoć, ali i brojne savete.

Prvi zakazani razgovori su sa Austrijom i biće održani 23. aprila u Požarevcu, a dan kasnije i u Beogradu.

Kako je saopšteno, ovo se odnosi na osiguranike koji imaju staž osiguranja navršen u Srbiji i Austriji i korisnike prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja ostvarenih primenom bilateralnog sporazuma o socijalnom osiguranju.

1 / 5 Foto: Beta / Dragan Gojić, Nenad Kostić

PIO fond je saopštio detalje - mesto i vreme.

Međunarodni dani razgovora sa Austrijom biće održani 23. aprila 2024. godine u Požarevcu, i to u periodu od 9 do 16.00 časova (prostorije filijale Fonda u Požarevcu, Trg Radomira Vujovića 1) i 24. aprila 2024. godine u Beogradu, u periodu od 9 do 16.00 časova (prostorije u ulici Pariska broj 9, Beograd-Stari grad).

Prijava je obavezna, a evo i kako da se prijavite.

Svi zainteresovani su u obavezi da prijave učešće i da zakažu termin dolaska na broj telefona 011/2030-745. Prilikom dolaska trebalo bi da ponesu svu dokumentaciju u vezi sa osiguranjem i lična dokumenta.

Bonus video:

01:33

SVE POTREBNE INFORMACIJE ZA PENZIONERE: Podeljeno u grupe, OVA STVAR JE PRESUDNA! Iz PIO Fonda detaljno o POVEĆANJU penzija

(Espreso / A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.