U OVOJ SRPSKOJ BANJI MOŽETE KUPITI KUĆU ZA MANJE OD 30 HILJADA EVRA: Ne, nije u pitanju trik
Vrnjačka banja, Foto: Printscreen/youtube/Goran Gogin

nekretnine

U OVOJ SRPSKOJ BANJI MOŽETE KUPITI KUĆU ZA MANJE OD 30 HILJADA EVRA: Ne, nije u pitanju trik

Smeštaj u Vrnjačkoj Banji je često prebukiran i rezervisan i pre sezone

Objavljeno:

Smeštaj u Vrnjačkoj Banji je često prebukiran i rezervisan i pre sezone, pa ljudi neretko razmišljaju o kupovini jeftine kuće u ovom kraju. Kuća se ovde može kupiti za manje od 30.000 evra.

U okolini Vrnjačke Banje, o čijim smeštajnim kapacitetima i atrakcijama nedavno pisao "Blic Biznis", prodaje se kuća za 27.000 evra. Nekretnina površine 100 metara kvadratnih je smeštena u Vranešima, na oko 15 kilometara od lečilišta. U pitanju je starogradnja, a objekat se nalazi na placu površine 16 ari. Vlasnik je naglasio da je u postupku uknjižbe, kao i da u sklopu kuće postoji i garaža. Takođe, istaknuto je da je potrebno renoviranje ove jeftine kuće.

Druga zanimljiva ponuda koju smo pronašli na internetu odnosi se na kuću u Stanišićima, koja može da se koristi i kao vikendica. Udaljena 10 kilometara od Vrnjačke Banje i 7 km od skijališta na Goču.

Kvadratura obuhvata 50 kvadratnih metara. Jednospratna je, ima tri sobe, a naglašeno je da je odmah useljiva. Uz kuću je voćnjak. Objekat poseduje dozvolu za gradnju ali nije uknjižen.

Na deset minuta od Vrnjačke Banje može se pazariti kuću za 38.000 evra. Nekretnina od 80 m2 sa 2 ara oko kuće se nalazi u Sunčanom bregu. Potrebna joj je delimična adaptacija.

Porodičnu kuću u dobrom stanju možete kupiti za 45.000 evra u Gračacu nadomak Vrnjačke banje. Nekretnina ima 49 kvadrata i potkrovlje sa 3 sobe, kao i prostranu terasu. Okružena je prirodom Lokacija joj je dobra, naglašava vlasnik u odlasu na sajtu Nekretnine.rs jer je blizu magistralnog puta.

Ko želi da kupi neku veću nekretninu i izdvoji više novca, može kupiti kuću u Vrnjačkoj banji površine 140 kvadrata sa 4 sobe za 57.000 evra.

Šta se leči u Vrnjačkoj Banji?

Vrnjačka Banja se nalazi u centralnoj Srbiji u Raškom okrugu. Udaljena je oko 200 km od Beograda, 25 km od Kraljeva i 7 km od Trstenika. Smeštena je između planine Goč (1216 m) i Zapadne Morave. Ima umereno kontinentalnu klimu sa elementima planinske.

Vrnjačka Banja ima 7 poznatih izvora mineralnih voda, a za lečenje se koriste četiri: „Topla voda”, "Snežnik", "Slatina" i "Jezero". Preostala tri su "Beli izvor", "Vrnjačko vrelo" i "Beli izvor".

Blagotvorna dejstva ove banje, koja je naiv dobila po selu u čijem ataru se nalazila, koriste sejoš od perioda antike, a otkriće mineralne vode u novije vreme vezuje se za izlečenje bolesnog konja vrnjačkog paroha Hadži Jeftimija Popovića, navodi se na sajtu Turističke organizacije ovog mesta.

Kako piše stranica "Banje u Srbiji", lečenje se sprovodi pijenjem, kupanjem, inhaliranjem i ispiranjem mineralnim vodama. Najbolje je ići na preporuku lekara, a važno je napomenuti da se u Vrnjačkoj Banji nalazi i specijalizovana bolnica „Merkur“.

Bonus video:

00:21

Stan u Beogradu za 65.000 evra

(Espreso/Blic Biznis/Nada Matić/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.