JEDNOJ GRUPI GRAĐANA JE NA RAČUNE LEGLO 500 EVRA: Osim toga i ovo sleduje besplatno
Pošta/Ilustracija, Foto: Beta / Ljiljana Stupar

parice

JEDNOJ GRUPI GRAĐANA JE NA RAČUNE LEGLO 500 EVRA: Osim toga i ovo sleduje besplatno

Od decembra kada je upriličen prethodni prijem ovo pravo su ostvarile 23 porodilje

Objavljeno: 09:56h

Na račune svih porodilja koje imaju prebivalište na teritoriji opštine Ljig leglo je 500 evra u dinarskoj protivrednosti, a koje su podnele zahtev za ovu meru populacione politike.

- Već 12 godina Opština Ljig izdvaja sredstva, koja su se godinama povećavala. Pored besplatnog vrtića ovo je još jedna pomoć roditeljima, rekao je za RINU Milomir Starčević, predsednik opštine Ljig.

Od decembra kada je upriličen prethodni prijem ovo pravo su ostvarile 23 porodilje. Sve češće su prisutne majke sa četvoro a u poslednjoj grupi je bila i majka koja se porodila sa petim detetom.

Porodilište/Ilustracija
Porodilište/Ilustracijafoto: Profimedia

- U narednom periodu pokušaćemo da se izborimo za još bolje uslove za decu i roditelje. Projekat proširenja vrtića postoji a ove godine trudićemo se da od nadležnih ministarstava dobijemo sredstva i započnemo njegovo proširenje, rekao je Starčević.

Predsednik ljiške opštine je majke pitao i za sugestije i kritike jer jedino konstruktivnim razgovorima, kako je rekao, mogu napraviti dobru i kvalitetnu zajednicu za sve nas. Za kraj, poželeo im je da se dogodine vide još jednom istim povodom.

Bonus video:

01:34

OTKRIVENO KOLIKI NOVAC BI UŠTEDELI POLJOPRIVREDNICI UKOLIKO ZADRŽE SVOJE PRAVO! Stručnjaci bez dileme: Nemačka je ponižena država

(Espreso/RINA/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.