"JOŠ JE BILA NOĆ KAD SAM STIGAO ISPRED POŠTE" Penzioner Milan iz Leskovca otkrio kako je DOŠAO DO VAUČERA ZA ODMOR
Penzioneri, Foto: Vladimir Sporčić

PENZIONERI

"JOŠ JE BILA NOĆ KAD SAM STIGAO ISPRED POŠTE" Penzioner Milan iz Leskovca otkrio kako je DOŠAO DO VAUČERA ZA ODMOR

100.000 vaučera za smeštaj širom Srbije planulo je za tili čas, a najbrži su bili penzioneri

Objavljeno: 15:18h

Milan iz Leskovca je penzioner koji je uspeo uzme turistički vaučer, zahvaljući tome što se u pet ujutru "nacrtao" ispred pošte u tom gradu!

- Još je bila noć kad sam došao ispred pošte, a ispred koje je već bio red od 20-ak ljudi. Mrkla noć. U redu sam zatekao kuma, koji je još od četiri bio tu. Gledao je tenis, cele noći imaju prenosi sa Australijan opena, nije mogao da spava pa je došao i pre nego što je planirao. Ko vampiri smo bili - kaže za Kurir ovaj Leskovčanin koji ne bi da mu puno ime objavljujemo i dodaje:

- Bilo je hladno, ali imali smo sreće da je malo popustilo jutros. Nije bilo mraza kao prethodnih dana, pa smo nekako izdržali to stajanje u mestu. Mnogo ljudi, udarismo u priču, da brže prođe vreme. Da ne bi bilo svađe, onima koji su došli posle mene, rekao sam da će malo pre otvaranja pošte doći i moja supruga, jer moramo oboje da budemo tu da bismo uzeli vaučere, te da se ne bune, ja sam usred noći ustao i za nju i za sebe - priča.

1 / 5 Foto: Nebojša Mandić

I tako je supruga došla u pola sedam. U sedam su otvorena vrata pošte.

- Tada smo se svi koji smo mogli nagurali unutra, da se ne mrznemo napolju. Tri šaltera su radila, zaista je išlo brzo. U osam smo izašli, završenog posla. I zadovoljni, čeka nas naš smeštaj na Vlasinskom jezeru - kaže sa osmehom.

Podsetimo, 100.000 vaučera koje država daje za smeštaj širom Srbije planulo je za tili čas - do 10 sati sve je bilo gotovo.

Bonus video:

04:07

OVO JE NAJBOLJI NAČIN ZA REKLAMACIJU TURISTIČKE USLUGE! Nikolić: Mi na odmoru želimo razonodu, a ne da prolazimo kroz NOĆNU MORU

(Espreso / Kurir Društvo / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.