USKORO KREĆE PRIJAVA ZA NOVU DRŽAVNU POMOĆ: Ko može da dobije 10.000 dinara?
Vaučeri, Foto: Beta/Nenad Petrović, Filip Plavčić

putovanje

USKORO KREĆE PRIJAVA ZA NOVU DRŽAVNU POMOĆ: Ko može da dobije 10.000 dinara?

Prijava građana za korišćenje vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji počinje 15. januara na šalterima javnog preduzeća "Pošta Srbije"

Objavljeno:

Prijava građana za korišćenje vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji počinje 15. januara na šalterima javnog preduzeća "Pošta Srbije" na teritoriji cele zemlje. Građanima će biti na raspolaganju 100.000 vaučera u maksimalnoj vrednosti od 10.000 dinara koje mogu koristiti u ugostiteljskim objektima koji učestvuju u sistemu dodele vaučera.

U saopštenju Ministarstva turizma i omladine navodi se da pravo na vaučere imaju zaposleni u visini zarade do 80.000 dinara, nezaposleni, penzioneri, kao i lica starija od 65 godina koja ne ostvaruju pravo na penziju, nosioci prava na tuđu negu i pomoć, ratni vojni invalidi, studenti i nosioci poljoprivrednih gazdinstava.

Putovanje, Karte
foto: Profimedia

Trenutno je više od 4.000 prijavljenih ugostitelja u čijim smeštajnim objektima će građani moći da koriste vaučere, a otvoren je poziv i ostalim ugostiteljima da se priključe do kraja trajanja akcije. Krajnji rok za korišćenje vaučera je 20. novembar 2024. godine.

Bonus video:

04:07

OVO JE NAJBOLJI NAČIN ZA REKLAMACIJU TURISTIČKE USLUGE! Nikolić: Mi na odmoru želimo razonodu, a ne da prolazimo kroz NOĆNU MORU

(Espreso/Telegraf Biznis/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.